Jaahas. Uusi aamu, uudet kujeet. Tuossa suihkussa käydessäni tuli mietittyä kulunutta vuotta. Niin, sitä vähäistä, mitä nyt vuosi on kerennyt kulua. Mitä olen saanut aikaan? Tuntuu, että kiire on koko ajan, vaikka mitään hirveitä duuneja ei olekaan. Outoa.

Unirytmit on poukkoilleet miten sattuu. Välillä saa kukkua aamuun asti ja sitten nukkua iltapäiville. Siitä sitten pikkuhiljaa kääntämään rytmiä ihmismäisemmäksi ja kohta ollaan tilanteessa, että uni tulee puoli yhdeksältä illalla ja teetä saa olla keittelemässä viiden aikoihin aamusta. Piupalipaupali, minkäs teet.
Olen tosin oppinut nauttimaan aamuista. Ja tämänhetkisestä unirytmistäni pyrin pitämään kiinni, sillä vitutus on kova jos joutuu nukuksimaan iltapäiville. Ja kevät kun lähenee niin aamut ei kun paranevat. Ahh, se aamuauringon luoma tunnelma!

Elukoista.
Kenttäsirkat sirittävät boksissaan. Miten noin pienistä elukoista voi lähteä tuollainen melu? Palanen villiä luontoa asunnossani. Jaa, mitäkö kaikkea? Noh, listataanpa.
Akvaario: Pitää sisällänsä neontetroja, albiinomonneja, yhden partaimumonnin. Erittäin huonosti menestyviä mätäneviä kasveja. Mikä perkele tuota pohjaa vaivaa kun ei rehut kasva?
Terraarioelukat: Kolme hämähäkkiä. Grammostola rosea, Haplopelma lividum ja Lasiodora parahybana. Lintuhämiksiä siis.
Ruokaelukat: Konesilmällä nopeasti vilkaistuna, toistasataa jauhomatoa. Ja sitten nuo sirittävät toistakymmentä kenttäsirkkaa.
Siinä elukat. No villakoirat sohvan alla. Ne on helppohoitoisia tosin.

Villakoirista tulikin mieleeni Uusipaavalniemen finaaliin johtama kurlinkitiimimme. Kyllä kelpaa perjantaina, eli huomenissa, kisoja taas seurailla. Leijonat sai vastaansa veli-venäläiset ja Uusikselle lankesi känädä.
Curlingista voi hyvinkin se kulta irrota, mutta kiekossa ei toinna vielä ruveta hötkyilemään. Peliä pitää kyllä leijonien parantaa jos mielivät finaaliin. USA pelin kolmas erä oli tuskastuttavaa katseltavaa, vaikka voitto tulikin. Alkoi poijjilla iskeä se perisuomalainen paniikki hipiään ja se kun iskee on kauhuleffat köykäistä settiä. Mutta uskotaan ja toivotaan. Paljon jäähyjä vastustajalle niin hyvä tulee!

Jatkoa seuraa. Pysytään linjoilla!
-Vaatturi, paha sellainen-