Kylläpäs vuodatus taas temppuilee. Tai sitten ongelmat ovat omissa yhteyksissäni, sekään ei olisi uutta. Tänään on ollut mahtava päivä! Uskomattoman hieno keväinen ja lämmin keli. Tekisi mieli olla ulkona koko ajan.  Huomenna jos on yhtä hyvä ilma, teen oikein pitkän lenkin. Näin on.

Katsoin juuri sivusilmällä tuota SubTV:ltä tulevaa Simple Life - Leidit landella ohjelmaa. Herää kysymys ketkä ovat tuon ohjelman kohderyhmää? En voi käsittää kuka tuollaisesta, anteeksi kova ilmaisuni, paskasta voi nauttia. Eiköhän noillakin muijilla, Hilton & Richie, luulisi olevan rahapuolta riittämiin. Täytykö vielä heilua tuollaisessa ohjelmassa tekemässä itsestään vielä suurempi pelle kun mitä jo valmiiksi onkaan.  Onkohan nuo "leidit" arkioloissakin tuollaisia...hmm, mitenkä sen muotoilisi, no... tuollaisia? Ei Vaatturin hermoilla katseltaisi moista menoa päivää pidempään. Kovahermoisia kavereita ovat leidien poikaystävät, se täytyy rehellisesti tunnustaa.

TV-ohjelmista jatkaen. Olen kahden vaiheilla tilatakko Lostin dvd boksi. Vajaat 50 ecua maksaisi seitsemän levyä sisältävä ensimmäisen kauden julkaisu. Sen verran koukuttava sarja on ollut, että ei millään malttaisi viikkoa odottaa uutta jaksoa. Moni boksin ostanut on sanonutkin, että kun on aloittanut katsomisen, ei loppua meinaa tulla. Hyvän sarjan merkki on se. Nyt joutaisi itsekin katselemaan paremmin kun hommat alkavat olla siedettävällä tasolla. Ei siis tarvitse istua 24/7 nenä ruudussa kiinni, vaan iltapäivästä voi jo heittää vapaalle. Viikonloput olen nyt muutenkin pyrkinyt pyhittämään edes jollakin tasolla levolle ja rauhoittumiselle. Baareissakin kun tulee kovin harvoin enää käytyä, niin joutoaikaa viikonloppuna riittää. Tjooh, taidan tilata tuon boksin, syteen tahi saveen.

Urheilusta.
Niin meni Kärpät voittamaan Oulussa ja siirsivät ratkaisua eteen päin. Tiistaina käydään taistelu, joka on periaatteessa molemmille joukkueille "kuoleman ottelu", Kärpät tarvitsevat voiton pakosti, mutta tilanne on Ässillekin tukala. Jos Ässät häviävät kotiottelunsa siirtyy ratkaisu Ouluun ja viimekertaisen pelin perusteella en pysty uskomaan, että Kärpät antavat voiton luisua käsistään. Mielenkiintoista nähdä pystyykö Ässät hyödyntämään kotiyleisön hurmoksen ja näin katkaisemaan sarjan menemällä finaaliin. Rehtinä urheilumiehenä täytyy sanoa, että Kärpät ansaitsivat voittonsa Oulussa. Joukkue oli kuin eri maailmasta toiseen erään tullessaan. Ässäpakka puolestaan sekosi täysin Kärppien hurjasta tahdista, eikä se onnikaan enää ollut patapaidoilla kohdallaan. No vuoroin vieraissa, sanotaan. Tiistaina katsastetaan tilanne taas uudelleen. Tuuletetaanko finaalipaikan kunniaksi, se jää nähtäväksi.

-Paha "kummisetä" Vaatturi-