Aikaisemmista puheistani poiketen päädyin sittenkin asentamaan uuden version Ubuntu Linuxista. Läppärissäni pyörii nyt siis Edgy ja hyvin pyöriikin. Alussa oli pieniä erimielisyyksiä videoiden kanssa. Tai siis selaimessa näkyvien videoiden. Joutui käsin säätämään paria paikkaa. Vieläkin on hieman bugeja grafiikan kanssa, sekä Mplayer tuntuu tykkäävän kyttyrää satunnaisin ajoin. No tämä kuuluu asiaan, säädetään ja odotellaan päivityksiä.

Aamulla heräsin ajoissa totaaliseen harmauteen. Silmät olivat jälleen poissa pelistä noin puolen tunnin ajan. Täytyi taas etsiä käsikopelolla reitti olohuoneen sohvalle istuskelemaan ja odottelemaan silmien käynnistymistä. Olen melko varma, että eilinen useiden tuntien intensiivinen vääntö tietokoneen edessä väsytti silmäni taas lepotilaan saakka. Täytyy ilmeisesti pitää tänään hieman taukoa nördeilystä ja katsella vaikka ikkunasta pihaan kertyvää valkoista massaa. Lunta on polviin saakka ja lisää tulee.

Aamun pieni ilonaihe; Palveluntarjoajani (nettiyhteyden) haluaa maksaa minulle 40,48 euroa jostain vanhasta liikasuorituksesta. Mukavaa! Tuolla rahallahan voisi ostaa vaikka mitä, jos vaan pääsisi kaupoille tämän arktisen helvetin tähden.

-Paha "arktinen hysteria" Vaatturi-