Tänään olisi joutopäivä. Ei hommia minkäänmoisia ja oikein hyvä niin. Ulkona on -20 astetta pakkasta ja minä tunnetusti vihaan tuollaista keliä. Ei kiinnosta lähteä yhtään minnekään, joten en myöskään lähde (ainakaan kauas... tai ainakaan jalan.)

Odottelen tässä vesi kielellä 10:30 alkavaa tennispeliä Roddickin ja Federerin välillä. Katsoin myös hetki sitten loppuneen naisten pelin, jossa suosikkini Sharapova voitti. Mukavaa! Nyt enää tarvitsisi hyvää safkaa ja jotain pikkusnäkkiä pelin tiimellykseen. Taidankin sen verran uskaltautua tuonne siperiaan, että käyn lähikaupasta hakemassa urheilumättöä, eli jotain hyvää ja epäterveellistä. Hikoilkoot tennisukot helteessä, minä hikoan syödessäni!

Aikaisempiin tapahtumiin; Olen ollut nyt omissa oloissani pari päivää ja minusta tuntuu, että pieni tauko tekee ihan hyvää. Siis juuri tällainen muutama päivä. Ei tässä nyt viikkoja tarvitse erakkoa leikkiä, mutta joskus on mukavaa antaa aikaa itselleen. Ei tarvitse välittää liikoja mistään. Olla vaan ja rentoutua. Katsella töllöä, kuunnella hyvää musiikkia, syödä ja huilata. Virkistää niin kehoa eli mieltäkin. Tiedän, että eräiltä tahoilta saattaa tulla sanomista tästä "erakkokaudestani", mutta tulkoot. Kyllä tässä saa välillä omissa oloissaankin olla. Tai ainakin minä olen sitä ihmistyyppiä, joka jossain vaiheessa saa paniikkikohtauksen liiallisesta hälinästä ympärillä. Silloin on parasta paeta sille hyvin varustetulle vuoristomajalle ja antaa parran kasvaa. Myös nahkatakki on must! Ridgen oppeja noudattaen. ;)

Mutta nyt menen vuoristomajaltani lähikauppaan ostamaan sitä sepelvaltimoystävällistä ruokaa ja juomaa ja rakennan pienen kisastudion olkkariini. Hajotkaa pakkaseen!

-Paha "aikalisä" Vaatturi-