Hail!

Pari viimepäivää ovat olleet taas parempia. Pyörrytystä hyvin vähän, vireystaso kohenemaan päin! Kaupassa käyntikin onnistui eilen ilman suurempia paniikkeja. Olen oikeasti ottanut nyt asiakseni hellittää vähän. Yritän nukkua enemmän ja oikeilla ajoilla. En myöskään ole istunut tietokoneen ääreessä sitä "normaalia" 9-12 tuntia. Kiirettä toki pitää vieläkin, mutta pitäkööt. Revin kuitenkin jostain sen ylimääräiset pari tuntia yöuneen. Ja voihan sitä sitten jonain päivinä tehdä vähän ekstraakin, mutta siedettävissä rajoissa kuitenkin.

Verenpaine on selvästi laskenut, vaikkakaan ei vieläkään ole millään ihannoitavalla tasolla. Kahvi ja tee on pannassa, samoin kolajuomat, joita en kyllä kovin usein juokaan. Taidan ostaa janojuomaksi tästä edespäin bisseä. :) Jospa se ei sitten nostaisi paineita. Ainakin rentouttaisi mukavasti. Niin...

Niskat eivät ole kovinkaan rennot, vaikka olo muuten onkin kohentunut. On geeliä jos jonkinmoista jota niskoihin ja hartioihin lotrata, mutta kun ei tunnu jännitys ja kipu lähtevän. Venytelläkin olen yrittänyt, mutta kipu on liian kova. En ymmärrä kuinka lihakset ovat päässeet tähän jamaan. (tai ymmärrän, mutta en kuitenkaan...)

Mutta se sairasteluista.
Tänä aamuna ovellani kävi outo mies. Kaupusteli jotain "itse" piirtämiä tauluja. Näytti kyllä kovasti skannatuilta. Outoa tässä miehessä oli se, etten tiennyt missään vaiheessa mitä kieltä herra yritti puhua. Kaverin olomuoto oli kyllä hieman nuhjuinen. Pituutta varmaan kaksi metriä ja painoa ei varmasti paljoa yli 60 kiloa. Kaveri oli kuin pulkannaru. Siinä se sitten mökelsi jotain ja tarjosi jotain rypistynyttä lippulappua, jossa luki "Olen köyhä opiskelija. Taulu 11 euroa". Jaahas, että näitä taas...
"No, I don't need your drawings right now. Ei myö tahallaan". Ja laitoin oven kiltisti hepun edestä kiinni. Alkaa olla ilmeisesti taas se aika keväästä, että näitä kerjäläisiä kiertää. Ei tipu, eikä lorise. Kiitos ja anteeksi.


(psst... Miksiköhän minä olen alkanut viimeaikoina tottua siihen, että eräs naisihminen kutsuu minua Orestesiksi? Alkaako otteeni lipsua... hullua touhua. Ja minähän en muuten sitä sarjaa katso!)


-Paha "kyllä hullu hullun tuntee... kylähullu kylähullun" Vaatturi-