Terve vaan blogini (ja kaikki ne kaksi lukijaa.) En ole taas jaksanut / joutanut antamaan aikaa sinulle. Viikossa on tapahtunut paljon. Paremman puoliskoni isä siirtyi ajasta iäisyyteen. Melkoinen onnenpäivä oli siis tämä 07.07.07 meidän huushollissamme. Viikko on ollut melkoinen. Ylämäkeä ja alamäkeä vuoronperään. Tekee pahaa katsella vierellä. No omat murheet tuntuvat ainakin vähäpätöisemmiltä. Ei lohduta...

Itselläni on TAAS tauti päällä. Että mikäkö tällä kertaa? Korvatulehdus, kurkkukipu ja muuten kuumeinen ja kipeä olo. Fysioterapiaan ei ole viikkoon asiaa, joten alaselkä alkoi vihoitella välittömästi (niska ja hartiat ovat hieman parempana.) Kai se on jotain alitajuista tuokin. Tietää, että nyt ei pääse hoitoon vähään aikaan niin sitä itse paisuttelee öisistä kiputiloista kovemmat, mitä ne todellisuudessa ovatkaan. Tai sitten minä olen vain tulossa hulluksi. Taidan nostaa triptyl-annosta! Ja tämän seurauksena juon aamuisin pannun kahvia, jotta käynnistyn. Ja tästä seuraa vatsaongelmat joihin napsitaan sitten jälleen erinäisiä pillereitä. Tuotahan se melkein on. Työasentoanikin korjailen erittäin terveillä konsteilla. Voltarenilla ja buranalla meinaan. Ei fysioterapian setä tykkää.

Paljon olisi vielä tässä kuussa tekemistä, mutta jotenkin tuntuu, ettei aika riitä millään. Aika ja voimat. Kerron lisää taas joskus, ehkä, toivottavasti.

Siihen asti.
Pitäkää Hyvää Elämää!

-Paha "gleb on julma mies" Vaatturi-