Aiempaan viitaten; Luulen, että asiat saadaan edes johonkin järkevään pisteeseen. Puhumalla. Liikaa taas väärinkäsityksiä merellä. Kukapa sitä vihamiehiä haluaisi aivan tahallaan itselleen luoda?

No se siitä. Antaa ajan parantaa. Ajan pitäisi parantaa Vaatturiakin. Verenpaine on koholla stressistä ja valvomisesta. Pää tuntuu siltä, että se voisi räjähtää koska tahansa. Välillä huimaa ja sydän hakkaa. No, tämä on tiedossa ja ollut minulla ennenkin. Parin päivän levolla luulisi menevän taas ohitse. Jos ei mene niin visiitti taas lekurille. Viimeksi lääkärillä käydessäni olin kuin lakana, nyt jos joudun menemään, olen kuin rapu. Taulu hohkaa punaisena, kiitos tuon verenpaineen ja trooppisen kelin.

Asuntoni on sellainen kasvihuone ettei paremmasta väliä. Nyt näyttäisi olevan sisätiloissa lämpöä 31,3. Ikkunat auki, tuulettimet puhaltavat, ei mitään apua. Talon rakenne on jotenkin sellainen, että se varastoi tämän lämmön. Kesän loppuessa mökki kestää lämpimänä pitkälle syksyyn ilman pattereiden avustusta. Mutta kesäisin tämä "hieman" rasittaa. Kosteaakin on kuin viidakossa. Hämikset tykkäävät, hyvä niin!

Juhannus lähenee kuin myös Porin reissuni. Hiukan peljoittaa se. Näillä näkymin minulla on kuukausi aikaa tehdä duunini Porissa ja palata takaisin. Toivottavasti ei tule mutkia matkaan, kuitenkin tuo kuukausi luiskahtaa yllättävän nopeasti. Olenkin tässä opiskellut ja lukenut silmät punaisena hommaani liittyviä juttuja, jotka eivät ennaltaan ole olleet tuttuja. Ja aika paljon tuota asiaa onkin, mikä pitäisi sisäistää. Mutta... työ tekijäänsä opettaa kuten sanotaan. Eiköhän nuo hommat hoitune ilman suurempia vastoinkäymisiä. Ja jos eivät onnistu, niin sitten saavat olla onnistumatta. So simple!

-Paha "neroutta ilmassa" Vaatturi-