Outoa kun on näin lämmin. Lenkille lähtiessäni aiemmin ulkona oli +20 astetta. Jännä fiilis vedellä t-paita päällä tuolla kun tiedostaa kuitenkin, että syksyä eletään jo suhteellisen pitkällä. No valita en, sillä minuthan tunnetaan suurena talvivihaajana. Pakkasta ja loskaa ja paskaa saadaan vielä ihan riittämiin, joten olkoon syksy leuto ja lempeä!

Kävin lenkkini päätteeksi lähikioskilla ostamassa kahvia (olen taas addiktoitunut kahviin prkl.) Kioskin myyjätär tiedusteli vääriä ostoksiani päivään nähden. Notta kaljahyllyn kauttahan sitä olisi pitänyt tietenkin perjantaina kävellä. Meinasin siinä sitten sanoa myyjälle, että ei ne kaljat minun kaapissani kauaa kestä... syynä alkoholisoitunut pingviini, mutta ajattelin pitää maineeni vielä edes jollain tasolla tervejärkisenä ihmisenä. Tyydyin siis murahtelemaan jotain epämääräistä.

Perjantai-illaksi siis tiedossa ainakin kahvia. Tiedossa olisi myös elokuvakin. Kovana Hellraiser-intoilijana harrastin paheksuttavaa toimintaa ja imuroin uusimman pätkän; Hellraiser - Hellworld. Eli siis kyseessä sarjan kahdeksas elokuva. Olen kyllä lukenut useammastakin lähteestä, että tämä kahdeksas tuotos olisi yksi sarjan huonoimmista, enkä oikeastaan epäilekään. Vaikka itse kyllä olen näistä uudemmista Raisereista pitänyt. Onhan ne ensimmäisetkin kaikessa koomisuudessaan ihan viihdyttävää huttua, mutta uudemmissa on enemmän tuota mystisyyttä ja psykologista kauhua, joka uppoaa minuun paremmin. Sarjan seitsemäs osa, Hellraiser - Deader muunmuassa on mielestäni varsin onnistunut tekele. Minkäs sille voi, Pinhead nyt on vaan niin tyly äijä!

pinhead.jpg
"Go on... but trick us again child, and your suffering will be legendary... even in Hell!"

-Paha "cenobite" Vaatturi-