Hello everybody! (Nick Rivieramaisella äänellä) Onko päät kipeänä?
Tulin juuri lenkiltä. Sunnuntain kunniaksi en jaksanut herätä viideksi lenkkeilemään vaan annoin itselleni oikeuden nukkua hieman pidempään. Ulkona on mitä mainoin aamu. Syksyn enteet ilmassa. On vilpoisaa ja tuoksuu erilaiselle. Tuo koleus tuo mieleen lähestyvän talven, eikä talven ajattelu juuri nyt nostata hymyä suupieliin. Minä vihaan talvea!

Se olisi taas yksi viikonloppu lopuillaan ja en ole käynyt missään koko aikana. Kuulun kylläkin siihen luokkaan, joka ei baarin lähde selvinpäin kirveelläkään, joten ymmärrettävää, että en ole kotoani kauppaa ja lenkkiä lukuunottamatta poistunut. Ja mikäs tässä ollessa kun löytyy jos jonkinmoista aktiviteettia muutenkin. Simpsoneita katsellaan edelleen... taidan olla kuudennen kauden jaksoissa menossa. Tilasin myös lisää katseltavaa; Lostin ykköskausi ja Sopranosien kaksi ensimmäistä kautta. Alkuviikosta pitäisi paketin saapua! Varsinaiseksi epäjumalaksi alkaa tv muodostua, mutta minkäs teet. Tulisin varmaan hulluksi ilman tv:tä... ja tietokonetta... ja nettiä... No mieluummin olen koukussa tv-sarjoihin ja nettiin kuin alkoholiin ja huumeisiin. Tsah!

Mutta nyt suihkuun ja sitten nauttimaan kupponen teetä (johon myös olen koukussa). Näin sunnuntain ratoksi voisinkin väijyä Homerin & kumppanien kuudennen kauden jaksot ja nautiskella joutenolosta (johon alan kohta koukuttua). Jep, näin teemme. Leppoisaa sunnuntaita itse kullekin säädylle!

-Paha "Family. Religion. Friendship. These are the three demons you must slay if you wish to succeed in business" Vaatturi-