Plaah. Väsypäivä vaihteeksi. Ulkona harmaus, mielessä myös. Huominen odottaisi siivousurakoineen ja se ei nyt juuri hampaita pahemmin naurata. Mutta on tässä ihan hyviäkin juttuja tapahtunut.

Ihmissuhderintamalla tapahtuu kummia. Paljon on väärinkäsityksiä sattunut puoleen ja toiseen. Lähellä oli, että kaikki olisi ollut jo pilallakin, mutta niin vain keskustelemalla asiat selkenivät. Olemme keskustelleet, jopa niin paljon, että lähitulevaisuudessa saatankin raportoida päätöksestä syventää välillä niin myrskyistä, mutta palkitsevaa suhdettamme. Pelottaa hieman... hyvällä tavalla tosin. No se siitä aiheesta. Myöhemmin lisää.

Hämähäkit ovat olleet virkeinä ja puuhailleet paljon. Uuno (Haplopelma lividum) on ollut jo viikon ajan aktiivinen ja patsastellut luolansa ulkopuolella. Heimo (Lasiodora parahybana) paastoaa edelleen ja on sisustanut asumustaan siirtelemällä turvemöykkyjä nurkasta toiseen. Hämy (Grammostola rosea) ja Osmo (Heteroscodra maculata) eivät ole erityisesti esittänyt mitään erikoista. Hämy tosin on ollut normaalia aktiivisempi. Kiipeilee paljon. Pelottaa milloin otus särkee itsensä. Kevättä rinnassa kahdeksanjalkaisillakin näemmä...

-Paha "räntää ja p*skaa" Vaatturi-