Eksyin taas jotenkin mystisesti tähän kirjoituslaatikon ääreen, vaikka kummoistakaan asiaa minulla ei ole. Pitäisi ilmeisesti valittaa enemmän, se kun tuntuu olevan blogimaailmassa kovinkin suosittua (enkä nyt tarkoita ketään yksittäistä kirjoittajaa.) Hirveästi ihmiset vain tuntuvat purkavan ahdistustaan ja ärsytystään blogeihinsa, mikä on ihan hyväkin. Tuleehan sitä itsekin nillitettyä turhuuksista joskus, mutta yleensä pyrin pitämään linjan vähemmän nipottavana (nyt kun on Big Brotherin kautta huomannut kuinka ärsyttävää tuollainen tyhjän valittaminen on. Ei tippunut Mira, ei :) )

Mutta ihan pikkuisen tahdon tässä nillittää. Ai ai, kurkku on kipeä. On flunssa ja veto pois. Voi voi! Eilein tuli oltua yhdeksän tuntia syysviimassa vähillä vaatteilla ja hetihän se iskee tauti. No ei auta itku markkinoilla, on vedettävä särkylääkettä kitusiin ja jatkettava loppumatonta urakkaa. Onneksi ei näyttäisi niin tuulinen keli olevan enää. Ja voisinhan minä tietysti verhota yläruumiini jollain syystakilla. Täytyy hiljalleen alkaa uskoa, ettei tuolla enää kesä ole.

Kävin katselemassa netissä kuvia Windows Vistasta ja jotenkin tykästyin uuden mikkisoftan ikkunoiden kehyksiin. Tykästyin, jopa niin paljon, että laitoin Ubuntuuni Vista-Compiz teeman ja hyvältähän tuo näyttää. En ole koskaan oikein pitänyt Ubuntun ja gnomen vakioulkonäöstä, joten tuo teema tuli todella tarpeeseen. Moni ihmettelee, mitä järkeä moisia teemoja ja muokkauksia on viritellä, mutta kyllä itselleni työpöydän ja järjestelmän ulkonäkö on todella tärkeää. Paljon mieluummin sitä käyttää hienon näköistä järjestelmää, joka värien ja kehysten ym. osalta miellyttää omaa silmää. Mutta enpä olisi uskonut, että linuxini näyttää Windowsilta :)

No onneksi vain näyttää. Se olisikin jo liikaa jos järjestelmä käyttäytyisikin kuin Windows. Bluescreeniä en oikein kaipaa enää!
(aika paljon tekstiä, vaikka mitään asiaa minulla ei ollutkaan?)

-Paha "Kaki voittoon" Vaatturi-