Aika on mennyt kuin pikakelauksella. En ole tehnyt tänään mitään rakentavaa. Lenkillä kävin aamusta ja sen jälkeen joutenoloa. Pääkoppakin on alkanut kirkastua ja ajatus kulkee taas entiseen malliinsa... tai ainakin melkein. Tosin en minä ole kyllä tänään mitään järkevää aivotyötä edes tehnyt. Osasin kuitenkin ruokaa laittaa ja teetäkin juoda, joten paranemaan päin ollaan!

Niin. Olen viihdyttänyt itseäni jo mainitsemallani Simpsonien toisella tuotantokaudella. Olen makoillut sohvalla ja katsellut pitkin päivää jaksoja, välillä taukoa pitäen, välillä torkkuen. Aivan upeaa olla vain tekemättä mitään. Kaikkien kiireiden jälkeen sitä osaa arvostaa tällaista vetelehtimistä. Illasta sain seuraa ja jatkoimme Simpsonien parissa. Vieraani on myös kova Homer-fani, joten toisen tuotantokauden jaksot kiinnostivat häntäkin kovasti. Muutama tunti vierähti varsin leppoisasti. Äsken seuralaiseni lähti pois ja hyvä niin (voin katsella vielä muutaman jakson aivan omassa rauhassa).


158835.jpg

ps. Homer on kohdannut vihdoinkin voittajansa suosiossani. Mr. Burnsin hahmo on jotain aivan upeaa. Tuohon herkkään karaktääriin on niin helppoa samaistua. Mikä mainio asenne elämään; "One dollar for eternal happiness? I'd be happier with the dollar".

-Paha "numeropalvelu?, mikä on numero yksiyksikakkoseen?" Vaatturi-