On tiistaista tai keskiviikosta, en muista, asti näkynyt kaapelissa erinäiset normaalisti "einäkyvät" kanavat. Mukaanlukien näkyvissä kanavissa Big Brother 24/7!!! Jee!!! Tiedän tiedän. Aivan paskaa, kuka sitä katsoo, jadda jadda. MINÄ KATSON, HYVÄ ESA A! (esaa voittaa)

Niin, on näkynyt kaksneljäseiska. Koukuttaa jo parin päivän tuijottelulla. On mukavaa katsoa kun ihmiset nukkuvat. Ihmiset tekevät aamupalaa. Ihmiset istuvat toimettomana pitkinpoikin ylivärikästä huusholliaan. On mukava katsoa kun ihmiset eivät siivoa, eivätkä tee juurikaan mitään kuin vasta pakon edessä... ellei, tiedossa ole VIINAA!!

Tämä saa hysterian ja hymyn suupieliin. Itselleni sekä asukeille, paitsi Esa A:lle (joka voittaa.) Esa vetää tyylilleen uskollisena ja puuhailee omiaan. "Hiipimällä voittoon", kuten eräs kusipää talossa taisi tuumaillakin. Sama se. Aito ihminen on Esa tai sitten helvetin hyvä näyttelijä, aivan sama, kummassakin tapauksessa on voittonsa ansainnut.

Ja joku kysyy, että kolahtiko BB vasta tiistaina tai keskiviikkona kaksneljäseiskan jälkeen? Kolahti. Katsoin kyllä jo alusta asti koosteita, mutta porukka on Esaa (ja poistettua Ninoa) lukuunottamatta ollut aika mitäänsanomatonta tyhjäpäätä, joten mielenkiinto on ollut vähäistä, mutta nyt... Nyt kun on voinut seurata ns. normaalia arkea talossa on mielenkiinto kasvanut. Hahmot, joita ei paljoa koosteissa sivuta ovat enemmänkin pääosassa normaalissa menossa. Alkoholin kanssa kyllä menoa riittää, mutta kun on "kuiva kausi" (päivä tai kaksi), on hermot kireällä ja uhkaillaan poislähdöllä (sillä lopullisellakin) ja ties millä. Paitsi Esa A, joka vetää hillittyä linjaansa yöt eli päivät! Hyvä ESA A, sinä marssit voittoon komeaan!!!!

Kaikki kaudet BB:tä seuranneena voin sanoa hyvällä omallatunnolla, että tämäkin kausi, joka vaikutti täydelliseltä fiaskolta on muuttumassa 24/7:n ja Esa A:n toimesta, aivan kelvolliseksi. Laskusuhdannehan näissä BB-kausissa on ollut. Ensimmäisen kauden Perttuhan oli vallan mainio tapaus ja aivan oikeutettu voittaja. Tällä kaudella olisi mahdollisuus ensimmäisen kauden loistoon voittajan suhteen.

Eihän Esaasta välttämättä lööppejä ulkomaailmassa saada. Ainakaan kännäysten tahi turhien blogien muodossa, kuten jotkut tyhjäpäät niin ovat kunnostautuneet julkisuushuuruissaan. Mutta... kuka tarvitsee uudesta BB-voittajasta tuollaista julkisuutta? Ketä kiinnostaa? Onhan meillä hennat ja antit ja nikot ja muut älykkyysosamäärältään kengänpohjaa lähentelevät ajatusten aurajoet. Eikö se riitä? Eikö?

 

"Paha "mensamuro voittoon" Vaatturi-