Mikä minua vaivaa? Taidan olla yliväsynyt tai sitten ihan vaan tulossa hulluksi. Univelkaa on vaikka kuinka helvetisti, mutta kun pitäisi käydä nukkumaan ei uni tulekaan silmään. Niin, ei edes toiseen.
Reilu viikko tässä on nyt kärvistelty muutaman tunnin unilla ja yleinen olomuotoni alkaa olemaan sen mukainen. Silmät on kuin myyrällä ja kelmujen alla roikkuvat teepussia muistuttavat lisäkkeet. Ajatus on välillä niin hakoteillä, että pitää oikein ruveta ajattelemaan, että mitä olinkaan ajattelemassa. Naurukohtauksia saattaa tulla mitä oudoimmista asioista ja yleensä kohtauksen jälkeen tekisi mieli itkeä tirauttaa. Teetä juon niin, että närästys meinaa iltaisin tappaa. Kurkku on aina kipeä, vatsa on sekaisin lihaksia kramppaa ja jalat ovat kuin graniitista tehdyt. Kävely on vaivalloista.
Mitäs muuta... krooninen flunssa. Nenä on aina tukossa. Silmät vuotavat, mutta tuo saattaa johtua 12h kestävistä näytön tuijotteluista.
Olen havahtunut jo monena iltana siihen, että puhun itsekseni tai itselleni. Joskus puhun myös tietokoneelleni tai televisiolle. Ovat kovin vaitonaisia juttukavereita. Mutta toisaalta siinä vaiheessa kun televisio alkaa kanssani käymään keskusteluja on aika ottaa yhteyttä aivotohtoriin.

Taidanpa raahautua yhdistetylle kauppa- ja kävelyreissulle. Jos ostaisi vaikka musti- ja mansikoita ja tekisi musti- ja mansikkajuomaa hulluuspäissään. Hetkinen... mitä tuo kala katsoo minua tuolla tavalla?? Minä kyllä tiedän mitä ne minusta tahtovat!!!! Kurjat roikaleet!!

-Paha "puhelin soi sisällä pään" Vaatturi-