Lividumi oli yön aikana sisustanut asumustaan. Ilmeisesti juomakuppi oli otusta häirinnyt sen verran paljon, että se oli täytynyt kaataa ja peittää puoliksi turpeella. Tämän viritelmän päälle oli tehty huolella seittipeitto.  Mukavaa, että lividum osoittaa edes jotain elonmerkkejä. Otusta kun muuten on niin vaikea koskaan nähdä.
Pläräsinpä google kuvahaulla kuvia hämäreistä ja seuraava kuva oli pakko tallentaa. Voiko hämähäkki enää kauniimmaksi muuttua?

63721.jpg

Toivottavasti oma lividumi eläisi aikuiseksi asti ja toivottavasti se olisi naaras ja vielä kun saisi joskus tuollaisia kuviakin otettua omasta elukasta. On se vaan NIIN upea eläin. Mutta pinnan alla kiehuu. Kauneus saattaa hämätä. Kyseinen laji on äärimmäisen agressiivinen ja nopea. Huolella saa lividumeja hoitaa, ettei pääse maistamaan hammasta.

Krhm. Tiedustelin lippujen hintoja Ässien finaalipeleihin. Pikkulinnut kertoilivat hurjia summia. Tiedä sitten pitävätkö paikkansa, mutta suolaiselta kuulostaa. Vai mitä mieltä olette seuraavasta: 100 euroa seisoma-, 150 euroa istumapaikka. Herraisä sentään. No, jääkiekko on.
Kovasti odottelemani paketti ei ole vieläkään saapunut. Huomiseen odotan ja sitten alkavat tulikivenkatkuiset puhelut. Jotain hyvitystä olisi mukava saada. Ulkomailtakin tulisi nopeammin tilaukset. Ja jos ovat minua huijanneet niin saavat varautua siihen ., että jonakin yönä, kun he vähiten osaavat odottaa, joku seisoo sänkyjensä vieressä ja lausuu: "Vain yhden postipaketin tähden. Vain yhden paketin"
Ja tämän jälkeen saa huijari katsoa luojaansa silmästä silmään. Hmm, odotankohan minä hieman liian innokkaasti tuota pakettiani?

-Paha "ässäläisyys on sitä, että jos ovessa lukee "vedä", se työnnetään auki" Vaatturi-