Tiian sivupohjat kärsii photobucketin tuomista ongelmista, joten vaihdoin (toistaiseksi) ulkoasua. Uusi pohja löytyy täältä.

Oudolta näyttää Outo Elämä nyt. Mutta ei se mitään, juttujen taso ei tule kuitenkaan muuttumaan, eli samaa turhaa kouhotusta, ei niin punaisissa tunnelmissa.

*lisäystä*
Ai niin. Unohdin tuossa aikaisemmin sanoa. Lopetin punaisen lihan syönnin reilu viikko sitten. Välillä on aivan tajuton tuska ja nälkä, mutta kyllä se tästä alkaa helpottaa. Olin pari vuotta takaperin yli puoli vuotta vegemässyillä ja olo oli mainio. Kassellaan kuinka kauan mennään tällä kertaa. Ajattelin, että periaatteessa voisin jättää tuon punaisen lihan ihan kokonaan pois. Muutaman kuukauden kun on taas jäniksen pöperöillä elänyt, ei sitä enää lihaa kaipaakaan. Kalaa en kuitenkaan jätä. Ja täytyy sanoa, että kasvispizza on yllättävän hyvää. Todella hyvää jopa. Ja aivan yhtä täyttävää siitäkin saa. Mutta nyt etteen päin niin, että heilahtaa! Viikonloppuja vaan kaikille oikein kovasti paljon!  o/

*lisäystä 4,3,2007*
Ahh, takaisin tuttuun ja turvalliseen sivupohjaan. Toivottavasti saan tämän vielä laiteltua siten, ettei kuormita turhaan tuota photobucketia. Eli asiaan palaan alkuviikosta.

-Paha "lauantai-iltana ravintolaan..." Vaatturi-