Tyyntä ennen myrskyä.
Lämpimät päivät ovat nyt toistaiseksi ohitse ja siitepöly sai kyytiä viimeyön aikana. Iltapäivästä alkoi tuulemaan vienosti, mutta viehkeä puhallus muuttui illan aikana varsinaiseksi myrskyksi. Puolenyön aikaan ulkona tuuli jo siihen malliin, että pelkäsin ikkunoiden lentävän kappaleiksi ja pihan koivujen kaatuvan pikku kotoseni päälle. Vettä lensi vaakatasossa. Sähköt olivat poikki monessa paikkaa, mutta itse selvisin kummemmitta ongelmia.

Tuo sade tekikin sitten varsin hyvää niin kasvillisuudelle kuin myös meille siitepölystä kärsiville. Tänä aamuna kun noin klo 7.28 vedin lenkkitossut jalkaan ja vetäisin ensimmäiset henkoset ulko-ovellani tunsin kuinka ilma suorastaan hyväili keuhkorakkuloitani. Oli mukava vaan hengitellä hetki. Lenkkikin kulki mitä loistokkaammin ja tuntui, että olisi voinut vetää pidempäänkin, mutta kenkäni ovat hieman huonot ja jalkojani en tahdo särkeä. Täytyisi käydä kenkäostoksilla! Shoppailemaan joutuu/pääsee, minulle se taitaa olla nimenomaan tuo joutuu, tässä ensiviikolla. Asfaltilla juokseminen on aivan tuskaa noilla kengilläni, missä pohjaa tuntuu olevan kirjekuoren paksuudelta.

Nyt aloitan akvaarion pohjan putsaamisen ja rukoilen ettei tuo yksi sisukkaasti sinnittelevä kasvi ota siitä itseensä. Toivotaan parasta!

-Paha "kertakäyttökengät(kö)" Vaatturi-