Kirjoitetaanpas jotain, ettei vallan unohdu tämäkin taito. Kipeänä ollaan jälleen. Kävin reilu tunti sitten lääkärissä ja sain antibioottikuurin alkavaan keuhkoputkentulehdukseen. Parina päivänä on ollut kuumetta ja nuutunut olo, sekä kurkkua hieman kutittanut, mutta muuten ei kummempia. Hyvä, että sai lääkkeet näin alkuvaiheilla. Jospa tauti ei nyt kerkeäkään iskeä täydellä tehollaan.

Olen makoillut tv:n ääressä niin, että sohva kasvaa kohta selkään kiinni. Tilasin Sopranosien kuudennen kauden boksin ja hyvin on aika mennyt. Ennen sitä toki katsoin aiemmatkin ja niin pahasti koukutti sarja, että pakko oli tuo viimeinenkin tilata (tai toiseksi viimeinen.) Katsottiin myös Borat leffa, joka osoittautui odotuksiani paremmaksi. Yllättävän hauskoja juttuja, vaikka yleensä en olekaan komedian perään. Tuo vain oli sen verran jo hyvänmaun rajoilla, että toimi sairaalle mielelleni oikein hyvin.

Elukoista...
Kalat eivät ole (ainakaan vielä) parantuneet epämuodostumistaan, vaikka jotain sinistä tököttiä altaaseen lotrasin. Ihan kivasti ne uivat ja syövät ja möllöttävät, mutta muuttuvat päivä päivältä rumemmiksi. No kassellaan.

Hämähäkit ovat vilkkaina. Uuno (Haplopelma lividum) on lähes aina luolansa suuaukolla kyttäämässä. Joskus jopa aivan kokonaan näkyvissä. Muilla meininki on ennallaan. Pitäisi niitä kuvia siirrellä joskus ja laittaa näytille, mutta ku ei myö olla jaksettu. Kuten ei olla jaksettu (vieläkään) vaihtaa autoon kesärenkaita alle. Enkä jaksa tänäänkään kipeänä ruveta heilumaan. Jos nyt ennen juhannusta kuitenkin :) Mutta eipä sillä, ei nuo lämpötilat vielä kovin hurjia lukemia näytä. Tiedä vaikka lunta sataisi stna! Edellisen vuoden vappuna ainakin satoi rakeita ellen vallan väärin muistele.

Mutta nyt loppui jaarittelu. Eihän mulla taaskaan mitään järkevää sanottavaa ollut. Mutta älkää surko, asiaan ei tule muutosta! ;)

-Paha "jääteetä ja pillereitä" Vaatturi-