Kyllä se täytyy pikkuhiljaa ruveta tunnustamaan, että oikea biljardi on kivempaa kun tietokoneen versio. IRL-biliksessä voi istuskella baarissa jouten ja käydä välillä pelailemassa. Ehkäpä jos oikein villiintyy voi käydä ostamassa vaikka jonkun oudon juomankin. Myös ihmisten kanssa jutustelu on oikean elämän biljardissa paljon jouhevampaa kun tietokoneen tökkivä chattihuone, jossa kirjoitella. Mutta sitten nörtin mieliaiheeseen; Grafiikkahan IRL-biliksessä on uskomatonta! Kuvakulmaa voi käännellä mielensä mukaan pienillä niskan lihaksien käytöllä. Grafiikat eivät töki eivätkä tahmaa ollenkaan, eikä minkäänmoisia bugeja ole (no itselläni jotain ihme höytyviä leijuu joskus kuvassa, liekkö bugeja vai mitälie) Grafiikkapuoli on siis IRL-biliksessä kunnossa. Äänet ovat erittäin aidon oloiset, epämääräisiä känniläisten mölinöitä myöden. Joskus saattaa myös tuopin kilahdus lattiaa vasten kuulua ja ehkä pari ärräpäätä siihen päälle.

IRL-biliksessä on myös muita mainittavia ominaisuuksia, jotka tietokoneversiosta puuttuvat. On tupakanhaju vaatteissa. Mahdolliset rinnuksille juomiset näkyvät pitkään sillä valkoisella kauluspaidalla millä me herrasmiesvaatturit tapaamme pelata. Hyvin useasti IRL-bilis iltaman jälkeen seuraavana aamuna on myös oksennustauti iskenyt. Tai ainakin hirveän kauhian pahahko olo. Päätäkin on särkenyt. Liekkö tuo todella komea grafiikka mikä käy koneistoon?

Mutta kaikinpuolin IRL-biljardi on vakuuttavaa ajanvietettä kaikessa komeudessaan. Ja hyvä seura todellakin kruunaa tapahtumat. Tämän seuraavan päivän yökkistaudin kun saisivat seuraavaan versioon karsittua niin peli olisi täydellinen!

-Paha "peliarvostelija" Vaatturi-