Odottavan aika on pitkä...
Olen odotellut pakettia jo viimeviikosta asti mutta eipä kuulu eikä näy. Sitä on kuin lapsi jouluaattona joka aamu postilaatikolle mennessään, mutta pettyy kun sitä lappua ei löydykään, jolla voisi lunastaa sen mukavan kovan paketin. No ehkäpä huomenissa sitten. Näin olen itseäni jo reilun viikon lohduttanut. Miksi kestää? Miksi? Ystäväni kehitteli aikanaan ideaa nopeasta ympärivuorokauden toimivasta postipalvelusta. Palvelu taisi kulkea (yllättävällä) nimellä Putkiposti! (idea oli varastettu tällaisesta systeemistä) Putkiposti toimi kuten putkipostin tuleekin toimia: Joka talouteen vedettiin maan alla kulkeva putki (paljon suurempi kun oikeassa putkipostissa) postitoimistolta. Putkea pitkin sitten paketit lähetettiin (en muista kulkivatko ne paineilmalla) asiakkaan kotiin välittömästi. Nopeaa ja käytännöllistä. Mahdotonta toteuttaa tosin isoille kömpelöille paketeille. Nyt futuristista putkipostia tarvittaisiin! Miksi et Bohe kehittänyt ideaa pidemmälle? Noh, se putkipostista, tuskin se kulkisi yhtään nykyistä postia nopeammin kuitenkaan.

Värkkäsinpä runoilleni ja biisiteksteilleni pienen kylkiäisblogin. Löytyy myös tuolta sivusta linkeistä. Rakkausrunot.com kun on vähän turhan imelähkö paikka suurimmalle osalle teksteistäni. Nytpähän saa laittaa vaikka mitä tajunnan virtaa oman (huonon) makunsa rajoissa. Sen enempää en ala kirjoittamisiani selittelemään kun, että osa on puhtaita runoja, osa kappaleideni tekstejä. Kassellaan miten ahkerasti jaksan tuonne raapustuksiani lisäillä.

Puhelinmyyjät ovat kiusineet taas tänään. Osa tosin on uskonut hyvällä, osa ei. Kumma miten sitä jää huono omatunto jälkeenpäin jos on kunnolla raivonnut puhelinmyyjälle. Vähän sama fiilis kun on ajanut Jehovan todistajat oveltaan manaamalla pirua ja perkelettä hullunkiilto silmissään. Jälkeenpäin sitten miettii, että olinkohan vähän liian ankara. No tosin, vanhan koulukaverinin isäukko oli heilutellut pistoolia Jehovien edessä humalapäissään. Pikkutekijä olen vielä. Lipeville myyntimiehille voisi todeta näin:
"Jos sinulla on nenä minun perseessäni, niin tilannehan on se, että meillä molemmilla on nenä perseessä. Sinun osasi tässä on vaan huomattavasti tukalampi"

-Paha "kiirehdi posti, kiirehdi" Vaatturi-