Maanantai. Päivä on lähtenyt käyntiin jotakuinkin ihmeellisissä merkeissä. Puhelin soi aamulla. Soi hetken aikaa, en kerennyt vastaamaan. Numerotiedoissa ei mitään. Tuntematon tai sitten prepaid tai jotain muuta.
Pari tuntia myöhemmin samasta numerosta puhelu. Vastasin ja naisääni kyseli Tommia. Kerroin kohteliaasti, että nyt on sattunut väärä numero.
Meni viisi minuuttia ja taas soi. Vastasin ja sama nainen kyselee Tommia.
Jälleen kerroin, että nyt kannattaisi numero tarkistaa. Tämäpä ei naisihmiselle kelvannut. Alkoi pirulainen tivaamaan, että mitä pelleilen. "Eikö ole miestä lunastaa lupauksiaan??"
Rupesi vituttamaan. Laitoin puhelimen kiinni vain huomatakseni, että se soi välittömästi uudelleen. Nainen raivosi ja möykkäsi toisessa päässä. Ei auttanut järkipuhe, ei liioin äänen korottaminenkaan. Ei ollut molemmat airot vedessä tuolla muijalla.
Oli pakko sulkea koko puhelin. Uskaltaisinkohan kohta laittaa luurin päälle?

Viikonloppu meni taas todella nopeasti. Ja täytyy sanoa, että varsin mukava viikonloppu olikin. Kaveri valmistui ja vanheni vuodella. Toinen ystävä piti tupaantulijaiset.
Sain tehtyä varsin mallikkaasti kotihommatkin ja laitelttua kannettavan käyttispuolta kuntoon. Alkoi ubuntu linuxin gnome haittaamaan niin päätin kokella KDE:tä. Hyvin toimii ja nätti on. Viimeaikoina on kyllä tullut käyteltyä windowsiakin jonkun verran, kiitos NHL 2006 pelin.

Mutta, nyt pistän puhelimen päälle ja odottelen josko mystinen raivopäänaikkonen soittelisi minulle ja juttelisi mukavia!

-Paha "pahkasika" Vaatturi-