Erinomaista tiistaita! Henki on kulkenut tänään aivan eritavalla verrattuna viimeiseen viikkoon ja olokin on jotakuinkin kohdallaan (pientä vatsatautia huomioimatta) Niin asiaan...

Uusin hämähäkkyräiseni on saanut vihdoin nimen. Heteroscodra maculata kulkee tästä edespäin nimellä Osmo! Nimen alkuperähän juontuu Pulkkisessa esiintyneestä mainiosta hieman oudosta radiojuontajasta. Ystäväni kävi katsomassa hämähäkkiäni ja Pulkkis-intoiluni tietäen tuumaili, että otus on niin rauhallisen oloinen, mutta pinnan alla kuohuu... aivan kuten Osmolla. Tadaa, nimi oli selvä! Nimiehdokkaita oli paljon, mutta tuo tilanne ratkaisi valinnan. Otus vaan näyttää nyt NIIN Osmolta ettei paremmasta väliä.

Kun nyt mieliaiheeseeni, eli hämähäkkeihin päästiin niin jatketaanpa vielä hieman.
Heimo on alkanut pitkän paastonsa jälkeen syödä. Ilmeisesti nahanluontia saa odotella vielä tovin. Heimis kiskaisi napaansa pari päivää sitten kaksi jauhomatoa kerralla ja olemus alkaa olla sitä luokkaa, että kohta pers... peräpää halkeaa. No kai eläin osaa itse lopettaa syömisen ajoissa?

Uuno on käynyt maanpinnalla taas ahkerasti. Joka ilta kun alkaa hämärtää otus on luolansa suuaukolla ihmettelemässä. Hyvin maistuu ruoka myös Uunolle.

Hämy... ei uutisia. Laiska paska.

Akvaario.
No nyt näyttää taas paremmalta, vaikka tuossa aikaisemmissa kirjoituksissani olen uhonnutkin avautuvani kunnolla. Ongelmana siis edelleen kasvit. Tai se, että kasvit eivät vaan kasva. Kuolevat viikossa parissa pois. Suurin osa ystävältäni saamistani kasveista on mädäntynyt pois ja aloin jo menettää uskoani, mutta nyt parin päivän aikana yksi horsma on näyttänyt elonmerkkejä. Täytyy nyt katsella mitä tuolle rehulle käy. Rasittava allas on ollut. Kaloilla ei koskaan mitään ongelmaa, mutta kasvit ei toimi. Hermo menee!!

-Paha "paljon hommia, vähän aikaa" Vaatturi-