Vappu on sitten omalta osaltani vietetty. Ennen kolmea menin ystävieni luokse matkassa vain viisi lonkeroa. Tietoinen valintahan tuo oli. Ei jaksa baarit kiinnosta, joten turha juopotella sen enempää. Mukavaa pystyy olemaan ilman alkoholiakin, ja uskokaa pois, vuosi takaperin ette olisi tuota lausetta suustani kuulleet. Grillailtiin, syötiin, puhuttiin paskaa (kirjaimellisesti) ja vietettiin aikaa. Toimii! Minä en tarvitse enää viinaksia, eivätkä viinakset minua. Ystävistäni muutama oli ihmeissään valinnastani. Toinen heppu suorastaan kättäpäivää onnitteli erinomaisesta valinnasta alkoholittomasta elämäntyylistä. Noh, eipäs liioitella. Ei minusta absolutistia tule tekemälläkään, mutta humalajuominen on jätetty. Lonkero tai pari on ihan ok, rentouttaa kivasti, mutta se älytön läträäminen ei aukea enää yhtään ja se on hyvä.

Huomenna saa heräillä pirteänä ja jos kelit pysyvät samanlaisina lähden pitkälle lenkille. Aloitin ennen vappua tämän uuden treenikauden ja täytyy sanoa, että oikein himo iskee juoksulenkkeihin. Näin tiukkaa ohjelmaa en ole koskaan toteuttanutkaan ja ensimmäisinä päivinä tuntui, että yökkis irtoaa lenkin jälkeen. Koskaan en ole mitään juoksumiehiä ollut, joten aikahan se on kokeilla tätäkin liikuntamuotoa.

Jaahas. Jospa sitä katsoisi tovin kuluttua alkavan Ponterosa elokuvan. Kaikki ovat sen niin huonoksi haukkuneet, että eihän tuota voi jättää väliin. Aukko sivistyksessäni kun en aikaisemmin ole kyseistä teosta nähnyt. Hip! Hyvää vappua vaan vielä kaikille!

-Paha "hyvästi krapula" Vaatturi-