Jeejee, kotona olo jatkuu. Ei näy pakkasille (-30) loppua, joten ulos en mene, en en en!! Toivottavasti ei nyt viikkotolkulla pitäisi tällaisia järjettömiä lukemia, sillä jossain vaiheessa on pakko lähteä tuonne tappokeliin. Autoa en kehtaa edes käynnistellä, kuulosti eilen sen verran pahalta käyntiäänet. Komeasti on naapureillakin autot kiltisti pihoissaan. Lämmin talli olisi kiva tällaisilla keleillä.

Noh, se pakkasista. On näissä hyväkin puolensa. Olen siivoillut ja muutenkin järjestellyt paikkoja. Saanut tehtyä uskomattoman määrän erinäisiä rästihommia alta pois ja nyt voi vähän vaikka hengähtääkin. Ottaa levon kannalta tämä pakkaskausi. Tekee hommia aina silloin kun siltä tuntuu. Eilen istuin koneen ääressä melkein yhdeksän tuntia putkeen. On ollut virittelyjä huhtikuussa julkaistavan uuden Ubuntu linuxin kanssa. Uusi Ubuntuhan kulkee nimellä Feisty Fawn ja on vielä todellakin vaiheessa, mutta eihän tällainen nörtti osaa pitää kynsiään erossa jo edes jollain tasolla toimivasta järjestelmästä. Ja hyvinhän tuo on toiminut pitkällisen virittelyn jälkeen (omia mokia tosin paljon oli seassa.) Välillä on mystisiä jumeja ja kaatumisia, mutta nämä johtunevat uudesta kernelistä, minkä vaihdoinkin pykälää aikaisempaan ja homma on jytissyt nyt kympillä eilisestä lähtien. Mutta raportoinpa Feistyn vaiheista enemmän jahka siihen löytyy aihetta.

Nyt heitän safkat uuniin ja alan katsoa peiton alta avaruussaippuaa. Väsytystaisto pakkasen kanssa jatkukoon! Olen valmis, rintamaamme liittykää!

-Paha "vielä nähdään kuka on kuka" Vaatturi-