Muutto on alta pois ja voin sanoa, että ONNEKSI! Oli meinaan yhtä helvettiä. Kaksi ihmistä, kaksi asuntoa, vuosien tavarat, terveys kortilla, eikä kunnon muuttoautoa. Ihanaa! Puskettiin yötä päivää noin neljä - viisi vuorokautta. Keskimääräisesti meni noin 14-16h per päivä. Väsytti. Heikotti. Vitutti niin vitusti. Pumppu hakkasi välillä kuin viimeistä päivää ja välillä taas oikein mallikkaasti. Ihmettelin oikein itsekin kuinka jaksoin. No kuitenkin, nyn on kamat kannettu.

Olihan meillä isompi auto yhtenä päivänä muutaman tunnin, että saatiin pakolliset sohvat ja muut henkilöautoon sopimattomat tavarat roudattua. Samana päivänä oli myös pari riskiä äijää kaverina. Kiitos heille! Toinen tuli vielä kauempaa asti auttamaan kun tilanteestamme kuuli. Tällaisia ovat oikeat Ystävät! Ne muut "ystävät" eivät sitten eväänsä liikauttaneetkaan ahdinkomme eteen. Kiitos vain. Pitäkää tunkkinne. Ei ole tupareihin tuloa!

Nyt olisi vielä edessä kamojen purku täällä uudella asunnolla. On laatikkoa ja säkkiä niin pirusti joka paikassa. Ja oma elektroniikka-arsenaalini on kuitenkin sen verran kiitettävä, että hetken saa miettiä mihin kaikki mahtuu. No täytyy tunnustaa, että kyllähän minun piti kotiteatterisysteemit heti välittömästi sohvan jälkeen asennella paikoilleen. Kuka sitä nyt ilman idioottilaatikkoa voisi elää?

Hämähäkit tulivat huusholliin viimeisenä iltana. Otukset olivat paniikin partaalla. Nyt syövät jo hyvin ja näyttävät voivan muutenkin kiitettävästi.

Sanotaanpa sananen vielä vanhasta matalasta majastani. Eli yllätyksiä löytyi. HOMETTA! Hometta niin pirusti. WC aivan yhtenä rihmastona, samoin makuuhuoneen kaapit. Osa liinavaatteista oli vihreässä peitteessä. Miettikää olisiko tuolla ehkä jotain tekemistä terveyden tilaani? Saa nähdä alkaako hengenahdistukset ja poskiontelotulehdukset hellittää.

No se siitä. Nyt istuskelen piuhoja rintakehä täynnä. Laittoivat tänä aamuna hospitaalissa minuun sydänseurantalaitteen. Kai se jotain sykkeitä ja käyriä mittailee 24h. Huomenna aamusta takaisin ja kahden viikon päästä sitten tietää löytyikö mitään uutta osastolla oloon verrattuna. Omasta mielestäni pumppu on toiminut paremmin, tiedä sitten. Kohtuu pirullista olla tämä kone ja johdot messissä kun on vielä tällaiset kelitkin. Meinaa nuo "lätkät" irrota hien liuottamina.

Hiestä tulikin mieleeni, että täytyy rientää! Sydänseurannan päiväkirjaan saa taas rustata merkinnän: "Autolla ajamassa. Ei tykytä"

-Paha "raskas kantaa" Vaatturi-