Hrmph! Heräsin aamuvarhain seuraamaan naisten tenniksen loppuottelua (Sharapova vs. S. Williams) innosta pinkeänä, mutta pettyä sai. Ei sillä pelkästään, että suosikkini hävisi ottelun, vaan siksi, että ottelu oli todella tylsä ja nopea. Williams ei antanut Sharapovalle mitään mahdollisuutta... ei mitään. Ensimmäinen erä kesti muistaakseni 20 minuuttia ja se kertoo pelin kulusta paljon. Noh, heräsin kuitenkin varhain ja nyt tuntuu, että elettäisiin jo iltaa, mutta kello prkl näyttää aivan muuta. Tylsää.

Huomenna aamusta olisi miesten finaali, jonka luulisi olevan edes hieman tiukempi ja mielenkiintoisempi. Toivottavasti. Federerhän sen luultavimmin voittaa ja hyvä niin, suosikkini kun on, mutta toivottavasti nyt ei sentään ihan läpihuutomatsia tule. Sitten olisivat nämäkin kahinat ohitse ja alkaa Wimbledonin odotus. Huippuhetkiä meille tenniksen ystäville!

Niin, palaan tähän tylsyyteen. Onko ehdotuksia lauantain ratoksi? Viinipullo? Viinapullo? Molemmat? Ääh... ei myö jakseta kuitenkaan. Jospa ottaisi päiväunet, ihan pikaiset, ennen iltakahdeksaa ylös. Kitarasta, tai oikeastaan molemmista katkesi kieli. Sama kieli vielä. Sekin hupi on nyt siis katkolla. Olen juonut myös kahvia hieman liikaa, minkä saattaa huomata varsin vaikeaselkoisesta jorinastani, joka poukkoilee ties minne. Sanoja tulee ruudulle ennen kuin kerkeän edes kunnolla niitä ajatella, saati sitten tarkastaa onko vöyhötyksessäni mintään järkeä. Noh, samapa tuo, sanoja peräkkäin, jotka luulevat olevansa lauseita. Sitähän se kaikki on. Piupalipaupali, kun emmä tunne teitä...

-Paha "jotain säpinää ja heti" Vaatturi-