YUP teki sitten inhan uudenvuoden lupauksen. Voi perse sentään, että on ottanut päähän jo tovin. Eikä helpota vieläkään. Niin, tästä siis kyse:

 

Suora lainaus YUP:n kotisivuilta:


Hyvät kuulijat!

YUP vietti kiireisen vuoden 2008. Alkuvuosi kului "Vapauden kaupungit" -levyä valmistellen. Yhtye keikkaili aktiivisesti kesän, syksyn ja alkutalven aina itsenäisyyspäivään asti. Tyytyväisenä vuoden saldoon yhtye on kuitenkin päättänyt jäädä tauolle, jonka kestoa ei ole määritelty. On mahdollista että yhtye aktivoituu levytysten tai esiintymisten merkeissä taas joskus, jos siltä tuntuu.

Kaikilla yhtyeen jäsenillä on ollut jo pitkään YUP:n lisäksi muitakin aktiviteetteja musiikkiin ja muuhunkin ajankäyttöön liityen ja nyt on sopiva aika keskittyä niihin. Näistä aktiviteeteista ei kuitenkaan erikseen näillä sivuilla aina informoida. Tämä sivusto jatkaa olemassaoloaan, mutta esim. "Läpiä päähän" -palstaa ei enää päivitetä. Yhtyeen jäsenten esittelyjen yhteyteen tulee mahdollisesti linkkejä koskien muita projekteja ja joitakin päivityksiä on tulossa jo lähiaikoina "Aäntä ja kuvaa" -osioon sekä kuvagalleriaan.

YUP:n puolesta hyvää jatkoa kaikille toivottaen,

Verkkoherra Jarkko Säkkinen

 

Kismittään vietävästi! Toivottavasti eivät lopullisesti ole instrumentteja nurkkaan viskoneet. Onneksi Hra Martikainen ilmeisesti jatkaa sooloiluaan.

 

-Paha Vaatturi-