Outoa, miten pelkkä pyykinpesu voi joskus saada mielen pirteäksi. Kävin lenkillä ja tämän jälkeen jostain aivojen sopukoista iski ajatus pestä paidat puhtaiksi. Lajittelin kaikki teemapaitani (madventuresia, yup:tä, mana manaa, ferraria sun muuta hämähäkkipaitaa) kasaan ja tyrkkäsin koko komeuden koneeseen pyörimään. Green Dayt soimaan ja käsipainoilla pikkuisen tunnustelemaan sillä aikaa kun pesukone raivoaa. Nyt on paidat kuivumassa ja sisällekin tuli mukava puhtaan pyykin tuoksu. Hienoa!

Pesukoneeni on vaan mallia "helvetinkone". Tarkoittaa sitä, että masiina meinaa lähteä linkoamisvaiheessa omille teilleen. Ilmeisesti jalakset ovat vieläkin sen verran perseellään, että kone tykkää hyppiä kuin mielitautinen. No, vielä se on tuolla omalla alueellaan pysynyt. Huolestun vasta sitten kun pesukone löytyy olohuoneesta raivoamasta.

Olen ollut muutenkin vallan tehokas kodinhoidon suhteen. Siivosin koko palatsini, tiskasin ylimääräiset astiat... tiskasin jopa kuivauskaapissa olleet astiatkin varmuuden vuoksi. Imuroin (että vihaan imurointia) pikaisesti, pyyhin pölyt ja siistin paikkoja muutenkin. Tämä on varsin outoa käytöstä minulta. Yleensä kun tykkään siirtää siivoamista mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen. Useasti käykin niin, että siivoan vasta kun on ehdoton pakko (sukulaisia tulossa käymään tai naisvieraita. kavereita varten en jaksa nähdä vaivaa.) Nyt ei tosin ollut mitään pakkoa, eikä ollut edes sotkuistakaan, siivosin vaan.

Noh, jos sitä palautuisi ruotuun ja siivoaisi seuraavan kerran sitten ennen joulua. ;)

LISÄYS 16:41
Jarkko Martikaisen toinen soololevy "Rakkaus" julkaistaan 13.9
TÄÄLLÄ voi käydä ihmettelemässä tarkemmin. Muutama maistiainenkin levyltä löytyy. Pakkohankintahan tämä taas on! En malta odottaa.

-Paha "wake me up when september ends" Vaatturi-