Aurinkoista huomenta!
Piti jättää eilen illalla kirjoittelu pois jääkiekkopelin hurmoksen takia. En pystynyt koko iltana keskittymään oikeastaan mihinkään järkevään, oli se peli sen verran hirvittävää ja ihanata katsottavaa. Maali vieraille ja ahdinko kasvoi. Omat tasoittivat ja riemu oli katossa. Ja taas takaisku. Sydän meinasi pakahtua, mutta tulihan se voitto sitten mitä hienoimmalla tavalla. Kiekosta kiinnostuneet tuloksen ja tilastot tietävätkin, joten en niitä tässä ala selvittämään. Sanon vaan, että olipahan peli isolla peellä! Adrenaliiniryöpyn jälkeen ei meinannut uni tulla ja sain valvoskellakin aika myöhään, mutta euforisessa fiiliksessä se ei tehnyt tiukkaa.

Niin, eilen oli Vaatturilla syntymäpäivät. En ole vuosikausiin tykännyt juhlistaa merkkipäiviäni millään tavalla. Itseasiassa vihaan moisia turhuuksia. Ja tässäkin nyt mainitsen asiasta vain ja ainoastaan sen takia, että haluan näyttää teille maailman hienoimman onnittelukortin minkä olen koskaan ikinä saanut. Itse tehtynä kortilla on vielä erityinen arvo. Ja luonnollisesti kortin antajalla sitäkin suurempi merkitys. Ihminen itse tietää kelle kiitokset kuuluvat, siis ei nimiä. Pelkkä SUURI KIITOS!
Ja tässä onnittelukortti... kortti on luonnossa vielä hienomman näköinen. Värit vähän kärsivät digikuvassa.
67100.jpg
Eikös olekin näköinen? :)

Eilinen päivä oli siis varsin onnistunut. Hieno voitto jääkiekossa, mitä upein onnittelukortti ja muutenkin mukavaa. Tietysti ollaanhan sitä taas yhtä vuotta lähempänä hautaa, mutta ei mietitä sitä nyt.

-Paha "StupidHamster" Vaatturi-