Vaatturi-paatturi tilittää...
121651.jpg
Terve vaan muksu-puksut! Tänään me voitais keskustella siitä, miten kiire ja helle voivat tehdä ihmisestä aivan jotain muuta kuin mitä he päälle päin antavat ymmärtää. Mukavastakin sedästä tai tädistä voi tulla pimeällä puolella käyskentelevä, pahoja sanoja tiuskiva vesikauhuinen painajainen. Ja sitten kun tällaisen sedän tai tädin mitta alkaa olla loppumaisillaan on lasten varottava sanomasta vääriä sanoja tai kaikki leviää käsiin!

Jooh, paskapuheet sikseen. Eli hiukan ottaa jo ihoon tämä helle. En valita vieläkään (ainakaan paljoa), mutta mainitsen vain näin ohimennen. Paita liimautuu selkään kiinni, kiire on, ihmiset **ttuilevat ja tekisi mieli vetää päin näköä. Onneksi sitä saa jotenkin aina koottua itsensä ja hillittyä raivonsa. Taitaa tämä helle sekoittaa muidenkin päitä;

Olin parkissa R-kioskin parkkipaikalla ja näin nuoren naisen ylittävän läheistä risteystä (suojatiellä) SUUREN koiransa kanssa. Koira oli sellainen karhun näköinen karvaturri, merkkiä en tiedä. Niin kuin siinä elokuvassa missä Mulderikin esiintyy. Beethoven tai jotain. Tai ei se aivan samanlainen ollut, mutta tuohon suuntaan. Noh, kuitenkin... Nainen ylittää suojatietä ja koira seuraa pienen matkan päässä. Auto tulee mutkasta, ei edes kovasti, ja ajaa suoraan koiran päälle. Koira hyppää hädissään ja pyörähtää konepellin ylitse auton toiselle puolelle. Jäin seuraamaan tilannetta. Koira nilkutti omistajansa perään ja auto pysähtyi vähän matkan päähän. Auton kyydissä ollut nainen juoksi koiran ja tämän omistajan luo, mutta autoa ajanut mies ei noussut peltilehmästään mihinkään, vaan istui tylsistyneen näköisenä luu pihalla. Koira näytti olevan päällisin puolin kunnossa, mutta tiedä sitten. Outoa käytöstä tuolta kuljettajalta. Ei tainnut paljon koirapolon kohtalo kiinnostaa tätä ilmeisen huono näköistä teidemme ritaria. Jos noin suurta koiraa ei huomaa suojatiellä niin mitenkähän käy pienten lasten kanssa? Kortti pois moisilta silmättömiltä kuskeilta.

psst. Katsoin pari peliä potkupalloa. Ne viimeiset. Ihan viihdyttävää oli vaikken potkupallosta pidäkään. Ja jos tuollaista näyttelemistä koko laji on niin enpä tule pitämään jatkossakaan sen enempää. Oscareita voisivat jaella näille italiaanoille. Mutta kuten sanoin, oikein viihdyttävää oli niitä ukkojen ilmalentoja pienestäkin hipaisusta katsella. Itse pelistähän minä en tajua mitään. Se Zidane vai mikä olikaan oli varsin hauska heppu! Taidan katsoa sivusilmällä joskus uudelleenkin potkista.

-Paha "hajaantukaa" Vaatturi-