Kerrankin maanantai tuntuu mukavalta. Syynä se, että arjen velvollisuudet ovat tältä päivältä ja koko viikolta ohi. Ajattelin lähteä loppuviikosta tai mahdollisesti heti ensiviikon alusta vierailulle Poriin. Tai oikeastaan katsomaan autoa, jonka luultavasti ostan jos ei mitään suurempia yllätyksiä koslasta löydy. Puhelinkeskustelujen perusteella kulkuväline vaikuttaa oikein sopivalta. Mutta se autoista...

On totta miten hyvä ruoka, ihan kotonakin, mutta erityisesti ravintolassa hyvässä seurassa piristää. En muistakaan, koska olisi ollut näin hauskaa istua ruokailun merkeissä ja keskustella. Ehkä tähän keskusteluun vaikuttaa myös se etten ole kyseiseen ihmiseen pitänyt mitään yhteyttä kuukausiin. Nyt jälleen tavattuamme tuntuu kuin ei oltaisi erossa koskaan oltukaan. Voi jutella mistä vaan, ja tämä ihminenkin on löytänyt jo hieman särmää itseensä uskaltaen jo ilmaista mielipiteitään kärkkäämmin. Ihailtavaa muutosta Ässässä! Puhuttiin paljon aiemmista tapahtumista, hairahtumisista ja väärinkäsityksistä. Tuntuu kuin solmuinen vyyhti olisi auennut aivan itsestään ilman sen kummempia selittelyjä. Ihmeteltiin myös sitä miten päästettiin asiat aiemmin kuivumaan kasaan niin salakavalasti. Huomattiin vain jossain vaiheessa, ettei toista ole näkynytkään viikkoihin. Mutta pääasia, että homma tuntuu taas olevan raiteillaan.

Ässä on tulossa illasta luokseni. Lupasin kokata jotain suurenmoisilla gourmet-kokin salatuilla taidoillani. En vain osaa päättää valmistaisinko mikropizzan vai ranskalaiset. :) No leikki leikkinä. Kai sitä jotain pitäisi yrittää vääntää. Ja tämä tarkoittaa sitä, että kauppaan on marssittava jossain vaiheessa, eli nyt kun vielä inspiraation siemen päässäni itää. Kauppaan on muuten aivan turha mennä pää tyhjänä tai vastakkaisesti jotain himoiten. Sitä ostaa kaikkea turhaa mieliteoissaan. Tai sitten tekee kuten minä väsyneimpinä päivinäni: Täytyisi käydä kaupassa ostamassa juuri jotain tiettyä, olkoon vaikka maitoa. Ostan kaikkea muuta paitsi maitoa ja kotona olenkin sitten todella tyytyväinen pääkoppaani. Noh, nyt menen niitä mikropizzoja ostamaan! :)

-Paha "yhdelle ei riitä, toiselle on liikaakin" Vaatturi-