No niin. Ihmiset onnistuivat vuosien työssään. Paljon on paskapuheita mahtunut parisuhteeseeni. Epärehellisiä "kavereita", joilla ei ole ollut muuta tehtävää kuin puhua selän takana paskaa ja toimia hyvin arveluttavin keinoin. Näistä selvittiin. Useat kerratkin. Mutta viimein löytyi "ystäväpiirista" se ihminen, joka sai aikaan tilanteen, jossa nyt olen. Eli sinkkumies!!! Tervekätinen mies ei naista kaipaa, sanoivat!

 

Voisin sanoa muutamalle ihmiselle seuraavaa: Työntäkää nenä perseeseenne ja pieraiskaa! Kotoiset tuulet puhaltaa teille, helvetin juntit!

No toisaalta. Aina tarvitaan myös jotain pohjaa, että jutut alkavat kiertää. Huumorini on välillä ja varsinkin muutaman napanderin jälkeen vähintäänkin omalaatuista. Pidän sarkasmista, mustasta huumorista ja joskus jopa vähän rivouksistakin. Kaikki eivät ymmärrä. Säälin teitä pienisieluiset ihmisrauniot.

 

Tällaista siis täällä! Mutta jos jotain pahaa niin myös hyvääkin!

Olen aloittanut vuosien hauduttelun jälkeen kirjan kirjoittamisen viikko sitten! Mennään ehkä sivulla numero 25-30 ja tarina on vasta aluillaan! Että minä pidän kirjoittamisesta! Eikä tarvitse miettiä riimejä! Kirja kertoo elämästä, mutta minkälaisesta ja kummoisessako maailmassa? Siitä myöhemmin, mutta hyvä siitä tulee! Suomessa ei ole kuin pari kirjaa, jotka menevät samalla aiheella, joten kamalaa "no tämä on nähty" -fiilistä ei pitäisi siis kirjasta löytyä!

 

Että näin. Ja Sally the Hämähäkki karkasi. Kyllä... käsittämätöntä se on minunkin mielestäni. Kuinka? Miten= Koska? Näitä kysymyksiä on haudottu. Luikki ilmeisesti auki olleesta takaovesta pihalle... :(

Sunnuntain hämyyn hiipii hän!

 

-Paha "en kerro kuinka jouduin naimisiin" Vaatturi-