Mitä? Onko kello oikeasti vasta vaille viisi? On näköjään. Alkaa unirytmi kääntyä jo ihan pikkiriikkisen liian aikaiseen. Aurinko paistaa möllöttää taas niin kirkkahasti ettei pysty nukkumaan. No ei anneta sen häiritä, ainahan voin kirjoitella joutavuuksia blogiini. Ja nyt asiaa tuleekin...

Soitin eilen prätkästä, josta alempana mainitsin. Pyörä olisi noin 100km säteellä, joten mahdollinen hakumatkakaan ei olisi liian pitkä. Ja saisipahan heti vähän tuntumaa millainen kapistus tuo olisi ajella noin pidemmilläkin matkoilla. Myyjä oli oikein miellyttävä keski-ikäinen mies, joka lupasi vielä uuden takarenkaan mukaan (vaikka myynti-ilmossa tätä ei ollutkaan), jos kaupat syntyvät. Kypärä taas on sellainen asia, joka pitää olla uusi. Jotenkin ajatuskin puistattaa jonkun muun päässä muhineesta kypärästä, ei kiitos. Mutta mutta... nyt siis asia on sillä mallilla, että jos saan rahoituspuolen hoideltua, sekä mahdollisen muuttoni aikataulun selviteltyä, voisin alkaa valmistautumaan pyöräilykesään!

Aikanaan omistin kevytmoottoripyörän ja sieltä tämä mopokuume on jäänyt. Kuume iskee joka kevät heti kun asvaltti alkaa pilkottamaan lumen ja jään alta. Tämän jälkeen se hieman laantuu ja iskee taas kun ensimmäiset pyörät näkyvät katukuvassa. Kevarivuosien jälkeen oli kova hinku saada joku överitehokas kyykkypyörä, mutta nykyään (liekkö rauhoittumisen takia?) ei enää nuo kilpurit kiinnosta yhtään. Customi alle ja rentoa menoa. Manowar soimaan kuulokkeista ja keula kohti auringonlaskua! :)

Jokainen varmasti tietää miten rasittavaa tällainen kuumotus on. Ihan sama mitä asiaa sitten hamuaakaan. Joku tahtoo koiran, joku pyörän... hinku on varmasti aivan samanlainen. Ja kun se asia mitä himoitsee pitäisi saada välittömästi, NYTHETIÄKKIÄ! Täytyisi silti vaan osata järkeillä asioita eikä hyökkiä suinpäin minne sattuu. Noh, täytyy yrittää pärjätä kiihkopäänsä kanssa.

Asiasta viidenteen. Kaivoin keittiön kaapista kahvinkeittimen ja putsailin sen joutessani. Keitin yhden kerran veden läpi, että lika lähtee kaikkialta. Keittimen poristessa iski valtava kahvin himo. Kerrottakoon etten ole kolmeen vuoteen juonut kahvia. Tässä kirjoitellessani nyt olenkin vetänyt jo kaksi isoa kupposta ja hyvälle maistuu. Pitäisiköhän ruveta vielä polttamaan tupakkaakin?? Olisihan se coolia sitten vedellä röökiä nahkatakki päällä prätkän vieressä! :)

-Paha "pää paisuu, mä hakkaan sitä seinään..." Vaatturi-