Telkku.com tiedottaa:

(Ramones - End of the Century) Ramones on eräs maailman tunnetuimmista punk-rock -yhtyeistä. Dokumentti kertoo Ramonesin urasta aina vuodesta 1974 lähtien. Ohjaajat Jim Fields ja Michael Gramaglia. Tuotanto Cugat Films, USA, 2003

Kyseinen pätkä tulee siis huomenna (5.4.2006). Tilannehan on nyt tämä; Vaatturin on pakko tuo ohjelma saada napattua talteen, sen verran on Ramones minunkin pieneen elämään vaikuttanut. Eikun digiboksia virittelemään koneeseen ja raivaamaan kovalevylle sen verran tilaa, että Ramot tallentuvat mukisematta.

Tänään on ollut normipäivä. Vireystaso on ollut vähän hakusessa. Ulkona on harmaata ja ankeaa, loskaista ja märkää. Tällaisilla keleillä sitä kiittelee ettei omista koiraa. Huusholli voisi olla mukavan näköinen märän koiran temmeltäessä pitkin huonekaluja. Valkoiset kymmenien tuhansien eurojen sohvani olisivat hätää kärsimässä ja upea parkettini tupakkasalongissani naarmuuntuisi. Myös kallis flyygelini saisi osansa märän koiran ravistellessa turkkiaan. Joo, on hyvä ettei minulla ole koiraa.

Mutta akvaariopa minulla onkin...
Eipä taida menestyä neiti S:n antamat akvaariokasvitkaan, vaikka niin sitkeää laatua mukamas ovat. En ole tosin vieläkään muistanut kysyä mitä horsmia nuo sitte olivatkaan. Kovin ovat jo väriään menettänyt. Huojuvat tuolla kellertävinä ja jotakuinkin karmean näköisinä. Olen voimaton tuon akvaarion kanssa. Täytyy ilmeisesti tyytyä julmaan kohtaloonsa ja antaa asian olla.  Jotkut viisaammat ovat tosin ehdottaneet tuon pohjamateriaalin vaihtoa. Sitä voisi vielä ehkä kokeilla tässä kevään läheisyydessä.

On ollut tuuria rahapeleissä. Kokeilin jotain mystistä mobiilimiljonääripeliä kännykällä ja onnistuin vastaamaan yhdeksään kysymykseen oikein. Sitten iski jänistys ja lopetin. 125 euroa pitäisi 10.4 maanantaina kilahtaa tilille. Kiva! Tosin nuo pelit ovat kyllä varsinaista keplottelua. Jokaiseen kysymykseen joudut lähettämään itse kaksi tekstiviestiä jotka maksavat 0,85€ kipaleelta. Äkkiä tulee hyvä lasku jos ryssii vastauksensa jossain kymmenennen kysymyksen kohdalla. Minulla kävi tuuri. Samaisena päivänä voitin myös lähikioskin hedelmäpelistä (se missä on viisi voittolinjaa) 25€ yhdellä eurolla. Täytyisiköhän lotota?

Tosin kokeilin netissä joskus jotain lottosimulaattoria ja se taisi pyöriä minulla muutamia kymmeniä tuhansia vuosia, eikä päävoittoa silti tullut. Köyhän huijaamista kaikki tyynni.
Vaan nytpä minä menen elokuvahuoneeseeni rentoutumaan illan ohjelmista ja nauttimaan hömppäsarjojen kauniista näyttelijöistä pesukoneen kokoisina! "Sillä miehen tekee Suomen suurin TV"

-Paha "kouhotusta jo kolmattakymmentä vuotta" Vaatturi-