Täytyi tulla muistaessani muistuttamaan alkavasta sarjasta. Tänään siis alkaa uusintana (kaikki uusinnat eivät ole pahasta) yksi parhaista sarjoista Twin Peaksin ja Lostin rinnalla. Tiedossa siis herkkää miesten välistä draamaa sarjassa Oz - Kylmä Rinki. Emerald Cityn värikkäiden hahmojen seikkailuja saamme seurata kuuden kauden verran nelosen uusiessa koko sarjan alusta loppuun. Toivon mukaan ilman taukoja kausien välissä. Jos et ole sarjaan aiemmin perehtynyt, on nyt korkea aika.

Oz on lämminhenkinen kuvaus vankilamaailmasta ja siitä kuinka miesten(kin) välille voi syntyä herkkä ja kaunis ystävyys. Kulttuurieroista huolimatta sarjan syvälliset hahmot tulevat toimeen toistensa kanssa kuten natsin ja mustaihoisen voisi kuvitellakin tulevan. Soppaan kun lisätään vielä latinot, italialaiset, homot jne on paketti valmis. Viihtykää Emerald Cityssä, mutta varokaa selustaanne!

  1. oz01.jpgk

Mainio sarja siis kyseessä ja älkääkä uskoko aivan kaikkea mitä yllä kirjoitin. Njooh, sarjan voisivat pikkuhiljaa lyödä yksiin kansiin ja julkaista koko roskan komeana kuuden kauden pakettina. Sarjoista kun nyt aloitin niin jatkanpa vielä; Varasin Lostin kakkoskauden boksin. Ilmeisesti ensikuussa, olikohan 10. päivä olisi julkaisu. Pääsee taas viettämään laatuaikaa tv:n kera!

Pääsee viettämään jos kerkeää siis. Oli jo lähellä, etten lähtenyt tänään Porvooseen reissuhommiin. Aivan loppumetreillä jouduin tosin lykkäämään Porvoon reissua, koska joudun näillä näkymin lähtemään vielä pariksi viikoksi Poriin selvittämään kesän tiimoilta olevia asioita. Olen yrittänyt puhelimitse selvittää ongelmaa, mutta ei tunnu homma aukeavan toisessa päässä juttelevalle ihmiselle. On parempi lähteä paikan päälle ennen kuin tulee pahempaa damagea. Tämän jälkeen olisikin mahdollisuus lähteä vaikka Porvooseen. Hommia kun siellä tuntuisi kaverini mukaan olevan. Mielenkiintoista!

Jaahas, tänään olisi maanantai ja 11. syyskuuta. Mitenkä tuo päivämäärä kuulostaa jotenkin oudolta. Tapahtuikohan joskus jotain muka merkittävää kyseisenä päivänä. Jooh, aivan sama, en saa päähäni, eli tuskin siis mitään maailmaa mullistavaa kuitenkaan. Loppuun linuxhuumoria: Kansion /bin alle kannattaa tehdä hakemisto nimeltä laden. cd /bin/laden    Ehhe he ahha ha!!! Wanha kuin taivas...

-Paha "taivas palaa" Vaatturi-