Uskomatonta! Ihmeellistä! Mahtavaa!

Chileläiseni söi tänään!!! Edellisestä Hämyn aterioinnista on mennytkin jo reippaasti yli puoli vuotta. Ajattelin kokeilla taas tänään mikä on otukseni reaktio matoseen. Tällä kertaa ei mato kerennyt kissaa sanoa kun Hämy nappasi sen hampaisiinsa. Kivi vierähti sydämeltäni kun näin hämähäkin syömässä pitkän ajan jälkeen. Vaikkakin tiedossa on se, että chileläiset ovat varsinaisen oikukkaita ruokaluidensa ja nahanluontiensa suhteen. Noh, paastoputki on nyt katkaistu toistaiseksi.

Heimo on miltei kalju. Peräpää edelleen räjähtämispisteessä, eikä ruoka taaskaan kelpaa. Nahanluonti, tule jo niin pääsee otus piinastaan!

Uuno piilottelee luolassaa kuten normaalistikin. Ruoka maistuu tasaiseen tahtiin. Välillä saattaa olla yön aikana kannettu jauhomatojen päitä ulos luolasta. Täytyyhän se asumus siistinä pitää!

Osmo on seitittänyt kotiansa enemmän ja tykkää roikkua langoissansa milloin missäkin asennossa. Ruoka tuntuu kelpaavan hyvin. Vieläkin täytyy päivitellä tämän lajin nopeutta. Osmo on kuin rasvattu salama liikkeissään. Sähäkkyyttä ja luonnetta. Minä pidän!

Tarkoitus olisi ensiviikolla käydä katsastamassa paria uutta hämähäkkyräistä. Saa nähdä jos sitä vaikka nappaisi yhden mukaansa. Voi kyllä olla, että molemmat lähtevät matkaan kun vaan pääsen ensin otukset näkemään. Sittenhän ei enää järjellä ole mitään tekemistä asian suhteen. Hämikset pakettiin ja rahat tiskiin. No kassellaan...

-Paha "geniculata" Vaatturi-