Tulin tässä käymään kotonani juhannuksen juhlinnan välissä (ottamaan välikuolemat suomeksi) ja kuten normaalisti, kävin ensimmäisenä tarkistamassa hämähäkit. Yllätys oli melkoinen! Osmo ja Heimo olivat molemmat luoneet nahkansa yön aikana! Heimon nahan sain jo otettua talteen ja suoristeltua kunnolla, mutta Osmon nahkaa on mahdotonta mennä tonkimaan tuolta seittipesästä. Sitä paitsi otus tulee silmille jos menee sorkkimaan sen virityksiä.

Niin, olin serkun luona (ja varmaan 15 muun vieraan ihmisen) leirintäalueella. Mukavaa oli. Kaverikin pistäytyi illasta ja juotiin siinä sitten vähän viinaksiakin. Porukka oli yllättävän hyvällä mielin ja voisi sanoa, että ihan jopa viihdyinkin. Yleensä kun olen vähän pihalla tällaisissa tilanteissa, missä ei tunne ketään. Mutta näinhän sitä oppii tuntemaan. Kauniita naisia, ei voi kieltää. Porukka lähti sitten yöllä vielä käymään muutaman kymmenen kilometrin päässä olevalla tanssipaikalla, joka on juhannuksenä yleensä aivan täysi. En jaksanut lähteä mukaan vaan jäimme ystäväni kanssa pitämään mökkiä pystyssä. Suomeksi siis juomaan lisää viinaksia :)
Väsy iski yllättävän nopeasti ja ihmisten saapuessa joskus milloin lie olin kypsää kamaa. (itikat söivät muuten joka paikan aivan paukamille)

Tänään olisi ollut mahdollisuus lähteä reilun 30 kilometrin päähän moikkaamaan kavereita, mutta itselleni tuli esteitä, enkä kerennyt ainoaan kyytiini. Joten, tässä ollaan kotosalla ja katsellaan random-ohjelmia telkkarista! Neiti Ässä tosin soitteli jo aikaisemmin aamusta, että voisin mennä hänen juhannusjuhliin. Saa nyt nähdä miten tässä vielä innostuu, mutta nyt on tunnelma sellainen, että voisi ottaa rauhassa muutaman ginilonkeron tässä kotosalla ja katsella edelleen random-ohjelmia telkusta. Ehkä käydä lähibaarissa illasta katsastamassa paikallisten ihmishylkiöiden irvokasta juhlintaa. Likaiset rumat ihmiset hirnuvat rapakalja suupielistä roiskuen. Houkuttelevaa eikö totta?

-Paha "kahden tyhjyyden välissä" Vaatturi-