Hei lukijat! Ainakin te kaksi! Toinen, joka tahtoo siivet, toinen aivot! :)

 

Vuosia pyristelin tätä facebook hirvitystä vastaan ja kuukausi pari takaperin annoin periksi. Nyt on lärvikirjaa testailtu ja tultu tulokseet, että mitään se ei minulle tarjoa. Ainakaan sellaista, että sitä jaksaisin ylläpitää. Nyt on sitten tunnus jäissä. Hauskaa oli sen hetken. Mutta todellakin koko palvelu on minusta aivan jotain muuta kuin mitä palvelu itse antaa ymmärtää. On pelejä aivan helvetisti. Ja ihmiset niitä tuntuvat aivan helvetisti pelaavan. Tämän vuoksi monella näistä buukkaajista ei mitään muuta asiaa tunnu olevankaan kuin Mafia Warsin "kutsuja" ja farmvillen sitäjatätä, "henkilö x sai 500 pistettä siitäjasiitä" jne. Aivan älyttömän rasittavaa. Ja heti kärkeen sanon: KYLLÄ, asensin scriptit, jolla nämä paskat saa siivottua pois, mutta se ei muuta totuutta.

 

Haetaan verkostoitumista ja ystäviä. Kadonneita kavereita. Juu, ymmärrän tämänkin, mutta kellä niitä kadonneita kavereita on ollut 400?? Tai 1500? Tätä en enää ymmärrä. Itsellenikin kaverilistaan siunautui yllättävän nopeasti yli 70 "kaveria", joista fyysisesti olen tavannut viimeisen 15 vuoden aikana kourallisen. Vielä pienemmän osan kanssa olen ihan oikeasti IRL puhunut! Wow!! Ollaan me nyt niin parhaita kamuja facebookissa. Ei näin.

Vaikka olenkin vuosien varrella sosialisoitunut ja saanut paljon uusia tuttavuuksia (oikeassa elämässä), en ole kuitenkaan niin "halataan kaikkia" -tyyppi, että tarvitsisin 500 kaveria facebookiin, joista en välttämättä koskaan ole 80 % tavannut, enkä tule tapaamaan. Tämä siis allekirjoittaneen mielipide. Toki, ymmärrän ihmisiä, jotka elävät tälle palvelulle. Kokevat olevansa jotenkin tärkeämpiä silloin kun joku klikkaa "tykkään" nappulaa kommentista, kuinka aamutoimet sujuivat hyvin. Tätä se on elämä valomeressä tänä päivänä.

 

Noh, aamukaffet on nyt juotu ja nillitykset nillitetty. Siinä ohessa facebook tili laitettu syväjäähän. Hetken päästä voisin vaikka mennä tsekkailemaan, miltä se maailma näyttää ikkunan toisella puolella. Ja jos tämä idea saa 3 fania, lupaan olla avaamatta facebook -tiliäni enää koskaan!

"Paha Vaatturi ja 2 muuta tykkää tästä"

 

-Paha "sinulle on 1349 uutta kaveripyyntöä" Vaatturi-