Hitto. Jo toinen yö peräkkäin, että kukun tähän aikaan ylhäällä. Jaa miksikö? Siksi, että olen muutamana iltana nukahtanut kriittisimpään aikaan iltapäivästä. Ei tarvitse nukkua puolta tuntia kauempaa tietääkseen, että valvoa saa taas aamuun saakka. No mitäs pienistä. Netissä roikkuesssa menee muutama tunti mallikkaasti ja sitten pääseekin lenkille. Olen kirjoittanut pari surumielistä tekstiä ja muutama spostikin on niiden tiimoilta tullut. Selvitetään asia tässä; Ei, en ole masentunut. En ole lopettamassa päiviäni. On vain hetkiä jolloin virittäydyn tarkoituksella synkkiin muistoihin. Tuolloin tulee yleensä jotain kirjoiteltua. Ei sen kummoisempia siis.

Tälle yölle minulla olisi operaatio, josta laitan luultavasti kuvia esille myöhemmin... mikäli saan räpsittyä yhtään hyvää. Hämähäkkini Osmo (Heteroscodra maculata) on luonut nahkansa ja alkaa olla muuttokunnossa! Eli isompaan purkkiin käy Osmon tie. Toivottavasti siirto sujuu hyvin, eikä otus olisi kovin kiukkuinen kotirauhan rikkomisesta. Turhaa toiveajatteluahan tuo luultavasti on Osmon miellyttävän luonteen tietäen.

No toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Rupeankin tästä tunnustelemaan onko Osmo yhteistyöhaluinen vai tapahtuuko muutto väkipakolla! Jos minusta ei kuulu muutamaan päivään, makaan luultavasti seittipötkylänä hämähäkkini hellässä huomassa. ;)

LISÄYS klo 6:30
Ei ole Osmo vielä purkkiaan vaihtanut. Tein hämähäkkiystävällisen ratkaisun ja laitoin Osmon vanhan asumuksen uuden sisälle kansi auki. Saa hämähäkkyräinen itse tulla ulos vanhasta kämpästään silloin kun haluaa. Eipähän raukka stressaannu enempää.

Siistin myös hieman Hämyn (Grammostola rosea) asumusta ja nappasin yhden kuvankin. Normaalisti erittäin rauhallinen chileläinen oli tulta ja tappuraa. Kiukkuinen Hämy potki poltinkarvojaan ja uhitteli tassut pystyssä. Kai näilläkin on sitten pahat päivänsä? Tässä kuva Hämystä piilopaikkansa edustalla. Lähemmäs en uskaltanut mennä kameroineni.

163649.jpg
Hämy (Grammostola rosea, uros. LS noin 14cm)

-Paha "muuttomies" Vaatturi-