Jipiijipiijipii! Pulkkinen 3 DVD kaupoissa tänään! Pakko käydä kyseinen paketti hakemassa heti silmälääkärissä käynnin jälkeen. Niin, tuosta päästäänkin asiaan... eli sairasteluun.

Tulehdukset alkavat olla kunnossa kiitos kovien mömmöjen, mutta pyörytys ja pahoinvointikohtaukset eivät ota poistuakseen. Parin viimepäivän aikana on ollut sairaita kipukohtauksia silmien takana ja otsassa. Kelmut vuotavat jatkuvasti ja näkökenttä sumenee välillä siihen pisteeseen, että käsikopelolla saa kotona haahuilla. Voin sanoa, että erittäin pelottavaa moinen. Kerroin tästä parille tuttavalleni, jotka epäilivät heti silmänpaineiden olevan viturallaan. Lueskelin netistä noita oireita korkeista painesta ja kaikki täsmää itselleni, joten lääkäriin vie tie myöhemmin tänään.

On todella rasittavaa hoitaa mitään pienempiäkään asioita kun pyörytys hallitsee kaikkia toimintoja. Ja kun on tarpeeksi kauan pyöryttänyt, iskee tämän seurauksena pahoinvointikohtaukset... melko epämiellyttävä tunne esim. kaupan kassajonossa. Silmät ovat niin väsyneet, että välistä täytyy oikein pinnistellä pitääkseen ne auki. Autolla ajo on myös tietynlainen suoritus. Mitään hätää ei ole kun saa laittaa kelmut kiinni, eli paineita epäilen itsekin.

Noh, eteenpäin sano mummo lumessa. Ei tässä nyt itkut auta. Täytyy ottaa oksupussi matkaan asioille jos meinaa kärppä kurkistaa kurkusta. Mutta nyt aamumömmöille ja hetkeksi vaateriin.

-Paha "pain or pleasure" Vaatturi-