Soittelin tänään uusista hämähäkeistä, mutta näyttää pahasti siltä, että otukset jäävät toistaiseksi tilaamatta. Saisin hämähäkit vasta kuukauden päästä. Tämähän ei nyt onnistu, koska sain tänään soiton Porista ja Vaatturin tie vie kohti rannikkoa kuukaudeksi tai pariksi. Ensin tosin joudun käymään päivän tai parin visiitillä Helsingissä ja sieltä suuntaan sitten Poriin. Sounds good to me! Samat ympyrät kyllästyttävät.

Helsingissä voisikin hoitaa serkkujen tapaamiset yhdellä iskulla. Onkin jo aikaa kun viimeksi kävin moikkaamassa heitä. Ehkä voisi pyörähtää vähän viihteelläkin jos aikaa vaan suinkin jää. Olisi todella mukavaa päästä käymään T:n kanssa baariloissa. Ja kaiken tämän kruunaisi ihana krapulainen ajomatka Poriin. Mukavaa!

Treenivöyhötystä...
Punttitreeni on kulkenut loistavasti. Vasen käsi on parantunut miltei täydellisesti ja sarjat tuntuvat menevän ilman mitään ongelmia. Tekisi mieli louhia enemmänkin, mutta ei viitsi taas pamauttaa paikkoja. Kyynärtaipeet ovat hieman hellänä, muuten ei mitään ongelmaa. Tuntuu, että tulostakin syntyy taas aivan eri tavalla. Tai sitten olen vaan liian optimistinen ;)
Juoksulenkit ovat myös kulkeneet samaan malliin. Ei mitään suurempaa suuntaan tahi toiseen. Jokainen nyt tietää miltä tuntuu juosta. Ei siitä enempää.

Nyt voisi kokeilla löytyykö Nukkumatti kuinka nopeasti. Yleensähän tuo pirulainen on pakoillut minua työkseen. Ai niin, melkein unohdin. Kun en nyt niitä uusia hämiksiä vielä saanut, ajattelin lohduttaa itseäni muovailuvahan avulla. Tässä tulos:

94221.jpg

Jalat ovat vähän vänkyrät ja olemus muutenkin hieman rähjäinen, mutta minkäs teet kun ei ole lahjoja. Kai sen hämähäkiksi tunnistaa?

-Paha "muovailijataiteilija" Vaatturi-