Talvi tuli sitten tänne jumalankin jo hylkäämille autioille aroille. Talvi tuli yllättäen. Se suorastaan hiipi yön aikana varoittamatta ketään. Auto on siis parkissa. Ei minulla mitään talvirenkaita tähän hätään ole. Ja ei kyllä olisi oikein ollut intoa/kuntoa ruveta rengashommiin muutenkaan.

Olo on ollut parin päivän ajan parempi. Pyörrytyskohtauksia vain pari ja pahoinvointiakaan ei juuri ollenkaan. Kävin pitkästäaikaa jopa kävelylenkilläkin. Ihan varovaisesti tunnustelemassa miten pääkoppa ottaa vastaan kevyen liikunnan. Hyvää teki täytyy myöntää. Silmät ovat edelleen väsyneet ja välillä tulee pakonomainen tarve laittaa luomet kiinni hetkeksi. Keskiviikkona toivottavasti saan jo jotain lääkitystäkin.

HurinanSanomat ovat tehneet komean paluun. Onhan kyseisen neitokaisen blogiuutisia jo odoteltukin tovin.  Välihuomautus: Ei, en minä keksinyt silmäongelmiani välttyäkseni treffimeemiltä. Pelokas miekkonen saisin olla jos laser-leikkaukseen hankkituisin meemin välttääkseni! :D (osaan minä toki joskus panikoidakin, mutta joku roti sentään)

Jaahas, tauko on pidetty, hommat jatkukoon. Hyvää alkuviikkoa kaikille tasapuolisesti täältä oudosta arktisesta hysteriasta.

-Paha "jyrkkä EI talvelle" Vaatturi-