Terveisiä terveyskeskuksesta!
Olen käynyt tässä viikon sisällä muutamaan otteeseen valittamassa oloani paikallisessa arvauskeskuksessa ja vasta tänään alkoi tulla tulosta. Pari viikkoa on ollut päässä niin outo olo, että oikein minkään tekijäksi ei ole miehestä ollut. Koko päivän nukkumisella ei ole ollut mitään muuta vaikutusta oloon kuin paheneva tukkoisuus. Noin viisi päivää sitten alkoi olo merkittävästi heiketä ja pyörytyskohtaukset tihenivät. Välillä meinasi kiekko lentää, välillä palelsi, hetken päästä oli kylmä hiki pinnassa. Järeästi sanottuna aika vi**umainen olo.

No tänään oli sitten "oikeat" lääkärit paikalla ja tutkivatkin minua oikein innolla. Ensin löytyi korvista (ehkä myös korvien välistä) vikaa. Tulehtuneethan ne olivat (ja jotain verihyyhmää puolillaan.) Seuraavaksi poskiontelot. Ultralla tsiigasivat ja tulehtuneethan ne olivat. Sitten suuta auki ja kurkku oli aivan tukossa limasta, sekä tulehtunuthan se oli. Valitin vielä niskoistani, jotka olivat.... yllätys yllätys, tulehtuneet. Tai siis nuo niskan ylimmät lihakset. Huoh... no jospa tämä olo alkaisi tästä parantua.

Äsken popsinkin tuossa pillereitä paremman puutteessa ja nyt odottelen innolla mahdollisia sivuvaikutuksia, kuten pahoinvointia ja huimausta (mitä onkin jo viikon aikana ollut ihan riittämiin.) Taidan pistää pitkäkseni, sillä tämä pystyssä riekkuminen pahentaa tuota paineen tunnetta poskipäissä ja otsan takana. Tuntuu kuin hampaat putoasivat suusta.

Btw, näin muuten eilen kuumehoureissani mielenkiintoista unta:
Kävelin jäisellä tiellä ja puhelimeni soi. A.W. Yrjänä soitteli kertoakseen, että hän odottaa minua lähipubissa kaljan merkeissä. Yritin kävellä lähipubille, mutta tie oli todella jäinen ja liukas, enkä meinannut päästä eteenpäin. Sitten kuin tyhjästä enoni saksanpaimenkoira juoksi jostain pimennosta eteeni ja selvällä suomella alkoi kertoa kuinka Yrjänä oli jo kyllästynyt odottamaan minua ja oli lähtenyt pois. Harmittelin tilannetta, mutta menin silti lähipubiin. Pubissa oli Jere Karalahti nenä veressä. Jere katsoi jotain vanhaa HIFKin peliä nauhalta mustavalkotelkkarista ja opasti minua tekemään bloody mary drinkin oikeaoppisesti verta nenästään lasiin vuodattaen :O. Lopusta en tiedä, koska tässä vaiheessa heräsin erittäin huonoon oloon...

-Paha "sinisiä pillereitä" Vaatturi-