Nonih. Olen istunut koneen ääressä enemmän kun laki sallisikaan. Päivitin läppärini käyttöjärjestelmäpuolen uuteen uskoonsa. Nyt pyörii koneessa siis Ubuntu Dapperin viimeisin testiversio ja siihen asennettuna xgl+compiz. Pyöriteltävät työpöydät ja aidot läpinäkyvyydet "kumimaisissa" ikkunoissa. Kyllä taas nörtin hammasta naurattaa. Meininki on kuin scifileffassa konsanaan. Pieniä bugejakin kyllä löytyy, mutta annettakoon se anteeksi, valmis versiohan tämä ei vielä ole. Se tietokoneista.

Aikaisemmin tuossa kouhkasin chileläiseni syömisestä. Otus taisi ollakin todella nälkäinen. On syönyt parin päivän aikana varmaan 10 jauhista. Tänään ei enää kelvannut kun aamusta vielä yhtä matosta tarjosin. Nyt se varmaan onkin syömättä kuolemaansa asti. Viikatemieshän alkaa kolkutella jo rakkaan Hämyni saviruukkua, sillä otus on uros ja näin ollen päivät vähenevät tiuhasti sen "viimeisen" nahanluonnin jälkeen. Harmillista. Yritän luoda ötökälle mahdollisimman lokoisat oltavat näille viimeisille kuukausille.

Moni hämähäkkiharrastaja ei tunnu hirveästi arvostavan chileläisiä niiden flegmaattisen luonteensa takia. Sanovat lemmikkikiviksikin vielä. Oma roseani on kyllä ollut melko aktiivinen. Tietysti on aikoja jolloin hämis saattaa jököttää viikkokausia liikkumatta, mutta se kuuluu asiaan. Itse pidän chileläisen huolettoman rennosta elämäntavasta. Ja tuo oma yksilöni on ollut oikea rauhallisuuden perikuva. Koskaan ei ole äksyillyt ja riehunut. No ehkä muutaman kerran vähän pelotellut, mutta ei sen vakavampaa. Kun aika jättää Hämystä on pakko alkaa katselemaan uutta chileläistä. Kyllähän hämähäkkiharrastajalla täytyy yksi lemmikkikivi olla jossain terran nurkassa patsastelemassa!

-Paha "kun nimet vähenee, mustat hampaat lähenee..." Vaatturi-