Olisi lenkille lähdön aika, mutta ajatuskin tuntuu tuskaiselta. Välillä on näitä aamuja ettei mikään tunnu kulkevan. Ja riemukseni pakkastakin näyttäisi olevan yli -19 astetta. Henki salpautuu noissa Siperian oloissa.
Mutta kyllä se tästä. Keitän teet ja levyttelen kaikessa rauhassa vielä hetken. Kirjoittelen tänne ja olen muuten vaan. Kerkeän minä lenkille myöhemminkin. Ja saattaa tuo kelikin lauhtua siihen mennessä.

Perjantain paukki ovelle taas aivan yllättäin. Tuntuu kuin viikko olisi vasta alkanut. Päivät menevät sitä nopeammin mitä parempi ilma ulkona on. Tuo aurinko on jotain aivan mahtavaa! Olen jo haaveillut kesästä ja siitä kun aamulla pääsee t-paidassa ja shortseissa ulkoilemaan. Aamusta on vielä vähän viileämpi ja luonto tuoksuu väistyneeltä yöltä. Jumalauta! "Voiko ihanammin päivä enää alkaa..." lauletaan laulussakin.

Perjantai... mitähän sitä keksisi päivän riennoksi. Joku hyvä leffa kiinnostaisi, mutta pää kumajaa tyhjyyttä kuin kerjäläisen taskut. Milloinkahan olisin viimeksi katsonut jonkun uuden elokuvat? En muista. Ja aina kun mieli tekisi katsoa jotain niin en saa päähäni yhtään leffaa.
Lostin dvdboksi kyllä kiinnostaisi kovasti. Olen jokseenkin tykästynyt sarjaan ja mukavahan se olisi hyllystä löytyä. En tiedä yhtään mitä maksaa, enkä tiedä löytykö suomiteksteilläkään. Muistelen hämärästi jostain lukeneeni, että kyseinen boksi löytyisi ihan suomalaisenakin. Saattaa olla, että olen nähnyt untakin.

Autokuume nousee joka päivä. Perkele! Ennen kesää on kiesi hommattava. Aikaisemmin olin merkkiuskollinen, mutta nyttemmin olen löytänyt varsin mukavia vaihtoehtoja muiltakin merkeiltä. Mutta yksi on melko varmaa. Opel on merkki johon tuskin rahojani "sijoitan". Ja ranskalaiset ostetaan grilliltä kuten joku huonon huumorintajun omaava on sanonut.
9-3 Saab kiinnostaisi, kuin myös 520 BMW. Jopa paria tojotaakin (carina e) olen katellut. Saa nyt nähdä. Mutta vielä toistaiseksi kävellään tai pummitaan kyytiä ystäviltä. Hetken mielijohteesta en autoa osta.

Hämähäkkiuutisia:
Nyt en puhukaan noista omista otuksistani vaan suunnitelmista hämäreiden suhteen. Kesä tulee kyydillä ja ilmat lämpenevät. Muutaman kuukauden kuluttua voikin taas tilailla uusia otuksia jos tahtoo. Ja minähän tahdon. Listalla olisi aivan liikaa komeita hämiksiä, mutta ajattelin pitäytyä kahdessa tai kolmessa uudessa tulokkaassa. Ja näitä kiinnostavia lajejahan olivat: (klik)
Acanthoscurria geniculata, Poecilotheria regalis, Grammostola pulchra, Pterinochilus murinus
Noista ötököistä kun pari edes saisi. Pulchra ja murinus, tai regalis olisivat kärjessä. Mutta ihan kelpaa mikä hyvänsä.
Varsin ovat koukuttavia eläimiä nuo hämähäkit. Minäkin ensimmäisen ostettuani vannoin, että saa pysyä tässä yhdessä. Ja vaikkei vieläkään ole kun kolme, niin varmuudella voin sanoa, ettei harrastus noihin kolmeen otukseen jää. Olenkin haaveillut muuttoa isompaan asuntoon, jossa olisi yksi ylimääräinen huone eläimille. Saisi akvaarion ja hämähäkit laitettua omiin oloihinsa. Ja mikä tärkeintä, sinne mahtuisi PAAALJON uusia hämähäkkejä! Huoneen lämpötilan voisi säätää sopivaksi haittaamatta muuta elinympäristöä. Seinät voisi maalata aiheeseen sopivilla väreillä. Ehkä jotain kuviotakin voisi harkita. Viidakkomaisemaa :) Olisi se hienoa. Ja tästä aasinsillan kautta päästään siihen, että...

Voisin ruveta vilkuilemaan asuntoilmoituksia. Kyllä! Niin teen, nyt välittömästi. Uutta asuntoa hakuun, sitten auto ja kesällä hämähäkkejä! Meneeköhän vähän ylikierroksilla ajatukset?
Aivan sama, niin minullakin!

-Paha "kaikki minulle heti nyt" Vaatturi-