Suuri ja Hirmuinen Osmo-hämähäkki on saanut kunnian esiintyä Sankaritarinassa! Tarinalla oli varsin onnellinen loppu, vaikka alkumetreillä odotin Hirmuisen Osmon kuolevan kammottavalla tavalla Ritarin ja hänen apurinsa Harmon kynsissä. Neidot pelastuivat, Ritari ja Harmo olivat sankarinviittansa ansainneet ja Osmo katosi mystisesti (luultavasti johonkin muuhun kylään tekemään pahuuksiaan) Mukavaa tarinointia!

Useissa blogeissa ja lehdissä on päivitelty kiekkofaniemme sikailua maailmalla. Osassa blogeista melkeinpä tuomitaan koko jääkiekko näiden tiettyjen käytöstapoja omaamattomien ihmisten takia. Voi ihmiset, älkää toki vihatko meitä kaikkia lätkän kourissa kiemurtelevia eksyneitä sieluja. Minä pidän jääkiekkoa yhtenä parhaimmista viihdemuodoista mitä televisio tarjoaa. Ja eihän nämä maailmanmestaruuskisat ole kun kerran vuodessa, joten kohta ei enää tarvitse mieltä pahoittaa huligaanien tiimoilta. Sitäpaitsi... enemmänhän ne riehuvat, tappelevat ja särkevät jalkapallon takia. Tuolla Suuressa Maailmassa.

Itse ajattelinkin tässä tulevaa Kanada-Slovakia peliä silmällä pitäen pukea upean 70-luvulta olevan kanadapaidan päälleni ja marssia lähibaariin fanittamaan toista suosikkijoukkuettani. Närkästyneet katseet paidastani johtuen tuntuvat hienolta selkäpiissäni. Ehkäpä joku uskaltautuu pieneen painiin iltapuhteilla baarin pihamaalla. Ehkäpä sia.. poliisit korjaavat tappelupukarit parempaan talteen nuoleskelemaan haavojaan. Niin, minähän en urheilun takia rettelöi. Minä vaan pidän provosoinnista! :)

-Paha "kanada kultaan" Vaatturi-