Tässähän alkaa olla varsin keväinen olo. Aamusta oli tosin vielä pakkasta ja sormet meinasivat jäätyä, mutta nyt näyttää lukemat jo varsin mallikkailta. Liekkö syynä tämä kirkkaus, koska kunnon paniikkikohtausta ei ole tullut päiväkausiin. Eikä ole myöskään sellaista perusahistusta päällä. Jotenkin on virkeämpi olo kaikenkaikkiaan.

Testasin tätä olotilaa, jopa niinkin radikaalilla tavalla, kuin kauppaan menolla ruuhka-aikaan. Ei tullut kohtausta! Ihmisiä oli paljon, jonoa oli kassalla, mutta kestin. Aivan loppumetreillä, kassajonossa tuli sellainen kevyesti tukala olo (heikotti ja jaloissa tärisi), mutta tuon voin heittää syömättömyyden piikkiin. Eli ei kohtausta ja sain piiiitkästä aikaa käytyä "oikeassa" kaupassa ostamassa safkaa. Mukavaa!

Vieläkään en ole saanut siirreltyä hämiskuvia, mutta tämän viikon nimissä yritän homman saada toimintakuntoon. Tässä on tätä säätämistä muutenkin. Ja siivotakin pitäisi. Keittiö siis, muutenhan olenkin jo hieman sohinut imurilla nurkkia ja järjestellyt tavarat paikasta A paikkaan B. Eli B on sellainen paikka, mistä ne tavarat eivät suoraan paista ihmisten silmiin. Fiksua... Jooh, keittiö pitäisi vielä puunata, mutta kun on tätä säätämistä muutenkin... auton pesua, yleistä norkoilua muualla kuin kotona jne. Eli täysin turhia tekosyitä olla siivoamatta. Prkl, myykää minulle selkäranka! Myykää tahto kuurata ja kiillottaa. Ei myö nyt just jakseta muuten...

-Paha "pate tässä terve" Vaatturi-