Uusi viikko, uudet kujeet. Pakkanenkin olisi hellittänyt, mikä on oikein mukavaa. Päivä on alkanut loistavasti ennakkoluuloistani huolimatta.
Niin, formulakausikin saatiin sitten pamautettua käyntiin. Olen seurannut formuloita vuosikaudet, mutta muutamina viimevuosina kiinnostus on hiipunut lähes nollaan. Häkkisen lopettamisen jälkeen on vaan tuntunut jotenkin yhdentekevältä koko formulahässäkkä. Ja tietysti schumin dominointi on latistanut myös fiilistä. Mutta vaikka Räkä on ajellutkin suhteellisen hyvin ja tuonut menestystä siniristilipun alla, ei formuloita ole jaksanut seurata kun hyvin pintapuolisesti. Mikä lie kun ei vaan jaksa enää kiinnostaa. Aikansa kutakin.

Tosin nyt tuli tämä kauden avauskisa katsottua melkein kokonaan. Välillä toisella silmällä jotain luontodokkaria väijyen. Eipä ole muutosta kiinnostukseni suhteen tullut. Samaa moottorien ulinaa ja samojen ukkojen mestaruuden jahtaamista. Täytyy sanoa, että mieluummin katson vaikka esteratsastusta... tai no ehken sentään.

Jokavuotiset sääntömuutokset voi tietysti olla yksi suuri syy mielenkiinnon lopahtamiseen. Jotenkin on tuntunut, että heti kun ferrarilla alkoi mennä heikommin, ruvettiin sääntöjä rukkaamaan millon mihin suuntaan, toivoen, että tämä muutos auttaisi ferraria. No, samapa tuo, vaikka tällä kaudella joka kisassa lukisi ruudun alareunassa se legendaarinen "leader M.Schumacher". Onhan sitä helvetti soikoon jo odotettukin!

-Paha "mä en osaa tanssia" Vaatturi-