Terve taas vaihteeksi.

Ei ole jaksanut/viitsinyt/joutanut taas kirjoitella mitään järkevää, joten kokeillaanpa nyt.
Olen jättänyt verenpainelääkkeet pois. Alkoivat mennä paineet lääkityksen kanssa liian matalalle. Olo oli hutera ja huimasi. Nyt paineet ovat pysyneet normilukemissa. Edelleen syön siis yhtä lääkettä siihen, että leposyke ja rytmi pysyvät kuosissa, mutta verenpaineeseen ei enää tabua mene. Mukavaa!

Mutta... poskiontelotulehdus on jälleen päällä. Antibioottia ja vatsavaivoja. Aina jotain, sanoisi joku, mutta minkäs teet. Niin, ei minulla vieläkään ole oikein mitään asiaa. Hämähäkit ovat syöneet hyvin. Varsinkin chileläinen, joka piti vajaan vuoden mittaisen paaston. Hullu!
Nyt kelpaa jauhikset ötökälle. Muut otukset normaaleissa oloissaan. Syövät ja mylläävät. Voivat oikein energisesti siis. Sisustavat purkkejaan...

Sisustamisesta... Varattiin tänään olohuoneeseen uusi sohva. Sellainen joku divaanisysteemi, että pääsee loikoamaan idioottilaatikon loisteessa. Täytyy sanoa, että en ole aikoihin tuijottanut kaikenmaailman paskaa teeveestä niin paljoin kun tässä uudessa asunnossa asuessani. Ihan järjetöntä tuubaa tulee mm. MTV:ltä. Ei maikkarilta, siltä toiselta. Ihan järkyttävää. Mutta hauska sitä on tuijottaa aivot narikassa. No jos jotain järkevääkin: Aloitin "uuden" (muhinut jo varmaan puoli vuotta takaraivossa) kirjoitusprojektin.
10-15 osainen novelleista koostuva teos. Tapahtumapaikkana villilänsi/tulevaisuus. Tyylisuuntana scifi/western. On tulossa aikamoinen sekoitus. Aiheesta lisää jahka saan osia valmiiksi. Maistiasia tiedossa. Sulkekaa silmänne ja laskeutukaa alas salakapakkaan. Täällä aikaa ei ole!


*MUOKS*
Mikko laulaa Mokomaa. Ei helvata...



Näihin sanoihin.

-Paha "käynnistäkää mittarit" Vaatturi-