Sain inspiraation siivoamisen suhteen. Olen koko aamun pakertanut olohuoneen kanssa ja nyt näyttää jo vallan komealta! Miten tuota pölyä voikin kertyä näin paljon? Aivan käsittämätöntä. Tässä tropiikissa on hieman epämiellyttävää kyykkiä ja paasata, varsinkin kun on vielä vähän hutera olo tämän verenpaineen heittelyn takia. Mutta kyllä se vaan mieltä piristää kummasti kun saa paikat puhtoiseksi ja asiat järjestykseen. Kelpaa loppupäivä vaikka makoilla pitkin sohvia ja katsella laatusarjoja töllöstä tuulettimen söhiessä hiuksia silmille.

Ajattelin jättää siivoamista hieman huomisellekin... ei nääs kaikkea hauskaa yhdellä kertaa! Tiskivuori saa odottaa huomiseen, sekä siivouksen yleinen viimeistely, mikä on minusta siivoamisen aloittamisen ohella yksi hirveimmistä operaatioista. No imurointi on kyllä myös aika tuskaa... ja tiskaaminen ja pölyjen pyyhkiminen ja ja ja... Ei, minä en todellakaan pidä siivoamisesta, mutta minä pidän järjestyksestä. Tämä aiheuttaa vaikeahkon tilanteen itselleni. No huomenna tämä asunto hohtaa ja joka paikka on tiptop kunnossa, sen takaan, jos en ennen sitä aivan kuoleman sairaaksi heittäydy.

Ai niin, mopokuume on noussut entisestään. Ystäväni käy tänään hakemassa oman prätkänsä ja itse olen käynyt katsomassa yhtä pyörää. Tällä viikolla täytyisi käydä noin 80 kilometrin päässä katsastamassa erittäin lupaava yksilö. Polttaa, kuumottaa!!!
(mutta nyt vielä hetkeksi heilumaan imurin varteen, loistavaa!!)

-Paha "o ku imurois saunas" Vaatturi-